Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Degivrare cai acces - o solutie moderna pentru prevenirea accidentelor din timpul iernii

Degivrare cai acces - o solutie moderna pentru prevenirea accidentelor din timpul iernii

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 8 luni si 5 zile
Vizualizari
1078

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Iarna se apropie cu pasi repezi, iar apelarea la solutii de degivrare cai acces este o solutie la care putem apela cu usurinta pentru a preveni frecventele accidente din aceasta perioada cauzate de inghet.

Unde pot fi instalate sistemele de degivrare?


Aceste sisteme pot fi instalate in orice suprafata se doreste prevenirea depunerii straturilor de chiciura, zapada sau gheata. De la acoperisuri la rampe auto, cai de access sau trepte, sistemele pot fi instalate intr-un timp foarte scurt.

Cum functioneaza sistemele de degivrare?


Prin montarea unor cabluri electrice incalzitoare care emana caldura in asfalt sau beton, suprafetele respective sunt incalzite, iar inghetul si formarea stratului alunecos prevenite. Sistemul nu este vizibil la suprafata dar efectele lui sunt simtite. Degivrarea este cea mai moderna metoda care poate fi utilizata in perioada iernii pentru prevenirea accidentelor cauzate de alunecarile pe gheata din zonele intens circulate. De asemenea, calburile de degivrare pot fi instalate si pe acoperisuri, prevenind astfel depunerea ghetii si a zapezii, care poate duce la deteriorarea acoperisului sau poate aluneca de pe acesta si produce alte accidente pietonilor.

Sistemele de degivrare, o solutie pe timpul iernii


De cele mai multe ori, autoritatile sunt luate prin surprindere atunci cand vine vorba de temperaturile scazute si caderile mari de zapada. In cele mai multe ierni, numeroasele accidente produse de conditiile meteo ar fi putut fi cu usurinta evitate. De exemplu, producerea polenului in spatiile intens circulate a dus in repetate randuri la accidentari grave a multor persoane. Acestea poti fi evitate pe viitor prin instalarea unor sisteme de degivrare, asigurand siguranta locuitorilor unui oras mare. De asemenea, aceste sisteme moderne nu deterioreaza suprafetele sub care sunt instalate, precum o fac substantele chimice utilizate pentru topirea ghetii si zapezii.

Sarea este cel mai des utilizata la noi in tara, atat in spatiul public cat si privat, atunci cand este necesara indepartarea zapezii si prevenirea formarii unui teren alunecos. Insa, stim cu totii ca sarea are un efect coroziv asupra suprafetelor pe care este aplicata, in special pe cele din ciment. De aceea, daca in repetate randuri am aplicat sare pe cimentul sau zona pavata din fata unui spital, magazin, pe un trotuar sau pe zona din fata casei, este posibil ca in doar cativa ani sa fie nevoie de refacerea acele zone.

Degivrare este cea mai buna alternativa la metodele traditionale si nocive utilizate in prezent. In tarile moderne, precum Canada sau Statele Unite ale Americii, aceste tehnici sunt implementate in majoritatea locurilor intens circulate. Un alt beneficiu pe care sistemul de degivrare a cailor de acces il aduce este acela al costurilor mai scazute la caldura pe perioada iernii. Eficienta economica, siguranta si confortul oferit, precum si prevenirea deteriorarii suprafetelor sunt argumentele care fac ca degivrarea sa fie cea mai buna solutie in sezoanele reci.

Servicii de cea mai buna calitate


Compania Milcuon ofera servicii profesionale de degivrare, la preturi rezonabile, efectuate intr-un timp foarte scurt. Apelati la serviciile unor profesionisti pentru orice serviciu in materie de hidroizolare a unei cladiri sau de degivrare a cailor de acces. Milucon.ro este o firma specializata in solutii de degivrare cai acces prin instalarea unor sisteme de incalzire pe diferite suprafete, prin care sunt indepartate straturile de gheata formate din cauza umiditatii si temperaturilor foarte scazute.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.