Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

De unde să achiziționezi o mașină second hand?

De unde să achiziționezi o mașină second hand?

Detalii anunt

Telefon
0745184734
Social links
Categorie
Vanzari masini second hand
Modificat
acum 3 luni si 1 zi
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
217

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Vanzare mașină second hand


Atunci când dispui de un buget limitat și ai nevoie de o mașină cât mai rapid posibil, achiziționarea unei mașini second hand reprezintă cea mai bună alegere. Mulți dintre cei care aleg să achiziționeze o mașină second hand, pe lângă faptul că au la dispoziție un buget limitat, aleg mașinile sh deoarece acestea au deja un renume și își pot da seama mai ușor care este cea mai potrivită nevoilor lor. Alte persoane își doresc să achiziționeze o mașină second hand deoarece există un anumit model care le place, dar care nu se mai fabrică. Indiferent de motivul pentru care alegi să achiziționezi o mașină second hand, trebuie să acorzi o mare atenție mașinii și să alegi cu atenție locul din care să o cumperi.

De unde să achiziționezi o mașină second hand?

Atunci când vrei să îți cumperi o mașină sh ai câteva opțiuni precum: piața auto sh din România, piața auto sh din afară sau o firmă vânzări auto second hand. Pe piața auto sh de la noi din țară vei găsi multe mașini, unele chiar aduse din afară, doar că trebuie să fii foarte atent la ce cumperi. Mulți dintre vânzătorii de mașini sh aduc mașini defecte din străinătate și ți le prezintă ca fiind perfecte. Trebuie să fii un bun cunoscător de mașini pentru a nu pica în plasa acestor samsari care devin din ce în ce mai experți în manipularea clientului și în a ascunde defectele unei mașini. De aceea este foarte important ca înainte să achiziționezi o mașină second hand de la ei să o duci la un mecanic. Dacă vânzătorul va refuza acest test, înseamnă că mașina sigur are un defect ascuns și ar trebui să te orientezi către alta.

Chiar dacă atunci când achiziționezi o mașină de pe piața auto sh din România costul de deplasare până la vânzător este mai mic, nu merită riscul de a achiziționa o mașină defectă sau de a primi acte false pentru mașină.
Pe piața auto sh din străinătate mașinile sunt de o calitate mai bună și de multe ori sunt mai bine întreținute decât cele de la noi din țară. Însă un drum până acolo este destul de obositor și costisitor.

Există însă o variantă care să îmbine avantajele celor 2 piețe auto sh și anume firma vânzări auto second hand. Nu va trebui să te deplasezi mii de kilometrii pentru a achiziționa o mașină de o calitate mai bună din afară deoarece firma o va face pentru tine și pentru că de cele ai multe ori aceste firme se ocupă și cu import auto la comandă, tu vei putea să îți alegi mașina pe care ți-o dorești.

De ce să apelezi la o firmă vânzări auto second hand?

Atunci când colaborezi cu o astfel de firmă nu va trebui să îți faci vreo grijă privind actele pe care le primești pentru mașină sau dacă aceasta este bună sau nu. O firmă de vânzări auto sh, cum este și Titanic Automobile, verifică cu atenție o mașină înainte să o scoată la vânzare, iar ție îți vor oferi acte doveditoare privind reviziile și CarVertical grauit.

La Titanic Automobile beneficiezi de asistență pe tot parcursul procesului de achiziționare a mașinii, seriozitate, promptitudine și prețuri corecte. Echipa Titanic Automobile îți va oferi și servicii de înmatriculare, garanție pentru anumite piese și la cerere, transport oriunde în țară. Aceștia se ocupă și cu import auto la comandă, ceea ce înseamnă că tu îți vei putea alege mașina pe care ți-o dorești în funcție de anumite specificații precum: marca, modelul, anul fabricației, numărul de kilometrii doriți și orice alt detaliu relevant despre mașină. Tu va trebui să le oferi aceste detalii, iar ei se vor ocupa de găsirea mașinii dorite, iar mai apoi ți-o aduc acasă.

De ce import auto la comandă?


Pentru că îți poți alege mașina pe care ți-o dorești și nu trebuie să te deplasezi tu până în țara respectivă.
Alte avantaje sunt:

  • Mașină verificată de către profesioniști
  • Economisești timp și bani
  • Mașină va fi cumpărată direct de la proprietar
  • Mașină cu kilometrii reali
  • Mașină îngrijită
  • Garanție
  • Costuri transparente
  • Costuri reduse.

Concluzie

Apelează la Titanic Automobile, iar aceștia vor găsi mașina potrivită nevoilor tale. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul lor și să completezi formularul sau îi poți contacta la numărul de telefon +40745 184 734.

Filtre anunt

Marca auto: MAN

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro