Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

De unde cumpar anvelope ATV & Quad

De unde cumpar anvelope ATV & Quad

Detalii

Telefon
0741080844
Social links
Pret
189 LEI
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1672

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Anvelope ATV & Quad


Atat ATV-ul, cat si Quad-ul sunt utilaje folosite pentru distractie sau pentru relaxare, astfel incat detinatorii fac anumite investitii in acestea, dar calculele pentru ele trebuie sa fie echilibrate. Trebuie sa fie accesibile, dar sigure si de calitate superioara in acelasi timp. Astfel incat intrebarea "de unde cumpar anvelope pentru ATV?" vine destul de des in mintea detinatorilor, pentru ca anvelopele sunt consumabile si pentru cei care le folosesc in mix (asfalt + teren) acestea se pot consuma destul de repede.

Recomandarea specialistilor este sa folosesti ATV-ul sau Quad-ul impreuna cu anvelope dedicate terenului pe care doresti sa le folosesti. Deci daca e vorba de off-road integral, pentru distractie, balti sau situatii dificile cu teren greu de traversat, atunci anvelopele pentru noroi sunt solutia ideala. Iar utilajul trebuie sa fie transportat pe platforma pana la "locul de joaca", pentru a nu consuma anvelopele pe asfalt. Daca, de exemplu, folosesti ATV-ul pentru paza si protectie de obiective ori pentru a degaja drumuri sau platforme industriale, atunci setul preferabil de anvelope trebuie sa fie de asfalt.

Iata cateva dintre modelele de anvelope ATV / Quad pe care le poti achizitiona la costuri foarte bune:

Anvelope 18X8.50-8 4PR TL DELI S366 RASEN - Latime: 8.50, Janta (inch): 8, Producator: Deli Tire, Diametru: 18 / 376.15 Lei cu TVA

Anvelopa 145/70-6 ATV/QUAD - Latime: 70, Janta (inch): 6, Producator: MBS, Diametru: 145 / 90.00 Lei cu TVA
Anvelope 29X11R-14 8PR ULTRACROSS, ITP, EA - Latime: 11, Janta (inch): 14, Producator: ITP, Diametru: 29 / 805.01 Lei cu TVA

Pentru orice alte detalii despre anvelope ori piese si accesorii moto / atv / quad - foloseste cu incredere detaliile de contact afisate pe site. Vei primi raspuns rapid in cel mai scurt timp.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro