Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

De ce să te programezi online la salon cu Stailer? Află toate avantajele platformei!

De ce să te programezi online la salon cu Stailer? Află toate avantajele platformei!

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Vizualizari
370

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Programările la salonul de înfrumusețare uneori ne pot da bătăi de cap. Există situații în care vrei să mergi la un nou salon ori să încerci pentru prima dată un anumit serviciu de la un salon și să nu știi prea multe informații despre locația în cauză. Te vezi nevoit/ă să faci o mulțime de cercetări în ceea ce privește salonul și serviciile oferite. Acest lucru necesită foarte mult timp, dar și foarte multe date și opinii despre salon. În plus, este destul de mult probabil să fii nevoit/ă să suni pentru a te programa. Știai că poți face aceste documentări de pe tabletă, telefon, laptop sau PC, de oriunde te-ai afla?

De ce să te programezi online la salon cu Stailer? Află toate avantajele platformei!


Stailer este o platformă online, ce dispune și de o aplicație mobilă, prin intermediul căreia te poți programa la salon. Cu ajutorul acesteia economisești o mulțime de timp, iar programările se fac rapid, fără să fie necesar să aștepți minute în șir la telefon pentru a găsi un loc disponibil. Economisirea timpului este unul dintre cele mai mari avantaje ale platformei. Un alt motiv pentru care trebuie să te programezi online la salon este cunoașterea acestuia.

Online ai toate datele despre acesta, fără să cauți informații suplimentare, din alte surse și să pierzi timp și energie făcând asta. Prima dată alegi orașul și apoi serviciul pe care ți-l dorești, fiecare salon listat va cuprinde acest tip de informații. De asemenea, poți chiar să afli și ce părere au alți clienți despre serviciile prestate, deoarece găsești recenzii verificate. Ai și sursă de inspirație, de la aceeași sursă.

Descoperă toți hairstiliștii din zona ta!


Prin intermediul platformei Stailer.ro ai posibilitatea de a descoperi unii dintre cei mai buni hairstiliști din zona ta. Prima pagină a site-ului este destinată programărilor, iar pentru a vedea toate saloanele din apropiere, selectează orașul în care vrei să faci programarea. Mai apoi, vei putea vizualiza toate saloanele înscrise pe Stailer.

Platforma cuprinde un număr de peste 40 de orașe în care te poți programa. Indiferent de genul tău, serviciile oferite sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Tot prin stailer.ro poți seta remindere pentru programarea pe care ai făcut-o, poți anula o programare sau te poți reprograma periodic la același serviciu. Aceste acțiuni pot fi efectuate prin intermediul aplicației mobile, disponibilă în toate magazinele digitale.

Zeci de servicii potrivite pentru tine!


Stailer îți oferă posibilitatea de a descoperi o mulțime de servicii pentru nevoile tale. Fie că vorbim despre servicii de înfrumusețare ori despre întreținere și remodelare corporală, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, în ambele cazuri vei găsi salonul care le oferă pe cele optime pentru tine.

Site-ul îți prezintă inspirație pentru tine, unde sunt disponibile noi coafuri, stiluri de manichiură sau tunsori în stiluri noi. Vezi și acolo noi detalii interesante.Dacă ai nevoie de ajutor, îl poți solicita pe live chat sau la support@stailer.ro

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro