Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

De ce sa alegi gazonul artificial pentru suprafetele sportive?

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1597

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Terenurile de fotbal acoperite cu gazon artificial nu s-au schimbat considerabil in ultimii ani. Chiar si “noua generatie de produse cauciucate pentru fotbal“ au fost inventate cu mai mult de 20 de ani in urma. Produsele sunt vandute pe baza mai multor criterii: grosimea fibrelor, greutatea fibrelor si inatimea firului de iarba.

Piata de gazon sintetic ramane dominata de producatorii de covoare si furnizorii de fibre care incearca sa-si vanda un sistem bazat pe iarba sintetica pentru fotbal in care accentul sa fie pus pe grosimea fibrelor si pe inaltimea lor. O companie care distribuie gazon sportiv artificial de la importanti producatori este Hattrick Sport SRL, oferind astfel o gama de neegalat de terenuri de fotbal cu gazon, iar portofoliul lor de lucrari realizate se poate vedea pe www.gazonsportiv.ro

De regula, un gazon cu iarba naturala nu poate fi folosit la calitate inalta pentru mai mult de 300 de ore de joc pe an. Atunci cand un teren de fotbal este utilizat zi de zi, iarba naturala este supusa la o utilizare excesiva, care poate avea ca rezultat suprafete fara iarba sau suprafete incomplete. Un gazon artificial este solutia pentru sporirea numarului de ore de joc fara nici un compromis. Astfel, echipele de fotbal se pot bucura de joc pe acest tip de teren.

5 Motive pentru a alege gazonul artificial

1. Joc consecvent - Spre deosebire de gazonul natural, pe cel sintetic se poate juca tot timpul anului, deoarece acesta nu este la fel de sensibil la daunele cauzate de vreme. Acesta absoarbe cantitati masive de apa, nu se deterioreaza la ger sau la soare intens, nu va ingheta, astfel incat suprafata va ramane intotdeauna in stare optima pentru joc.

2. Durabilitate - Pe gazonul sintetic se poate juca mai frecvent si pentru mai mult timp. Iarba naturala incepe sa se deterioreze dupa
aproximativ 250 de ore de joaca pe sezon, in timp ce celalalt, rezista pentru jocuri de 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

3. Versatilitate - Terenul sintetic poate gazdui si alte tipuri de evenimente nu doar jocuri sportive ci si concerte, intalniri publice, etc

4. Costuri mici de intretinere - Mentinerea unui teren natural necesita investitii semnificative de timp, efort si capital. O intretinere regulata este recomandata unui teren sintetic, dar este mult mai usoara si accesibila pe termen lung.

5. Pretul efectiv - Chiar daca un gazon sintetic este mai costisitor decat unul natural, costul sau se va amortiza cu costurile viitoare. Ai nevoie de mai putin echipament si mai putina forta de munca, iar costurile de intretinere sunt mai mici, dupa cum spuneam la punctul anterior.

Aceste motive sunt doar cateva dintre motivele pe care le ai putea avea daca alegi gazonul artificial. Daca esti interesat, contacteaza- i pe cei de la Hattrick Sport pentru o cerere de oferta.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro