Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

De ce sa adaugi laptele vegetal in alimentatia ta

De ce sa adaugi laptele vegetal in alimentatia ta

Detalii

Telefon
0771331331
Social links
Pret
10 LEI
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
763

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Se știe că scopul biologic al laptelui de vacă este de a asigura o creștere rapidă a vițelului nou născut. Însă un adult nu mai are nevoie să crească și totuși e singura specie din regnul animal care continuă să consume lapte și la vârstă adultă.

Un mare număr de persoane suferă de intoleranță la lactoză, cu cât înaintează în vârstă, organismul nu mai poate descompune lactoza precum înainte. Persoanele care suferă de intoleranță la lactoză au probleme digestive atunci când consumă lactate.

Pentru a înlocui laptele de origine animală cea mai bună alternativă este laptele vegetal. Se găsesc foarte multe sortimente, fiind imposibil să nu îți placă cel puțin unul dintre acestea: de ovăz, de migdale, de orez, de soia, de grâu etc. Există și lapte vegetal îmbogățit cu calciu provenit din surse naturale și anume din alge. De asemenea o mulțime de oameni au început să își prepare laptele vegetal acasă pentru a-l consuma proaspăt.

Există o mulțime de motive pentru care din ce în ce mai mulți oameni renunță la consumul de lapte de origine animală și la cel de vacă în special. Fie că e vorba de o perioadă limitată de timp, cum este postul, fie că e vorba de o schimbare radicală, în cele mai multe cazuri pentru tot restul vieții, a stilului de alimentație. Intoleranța la lactoză reprezintă unul dintre principalele motive care duce la această schimbare. Studiile arată că 75% din populația lumii suferă de această problemă.

Laptele vegetal oferă pe lângă numeroasele sale beneficii și un gust cremos, aromat și răcoritor perfect atât pentru a fi introdus în rețete dulci dar și în alimentația zilnică. Având la dispoziție a gamă largă de rețete ajustate pentru acest tip de lapte. Unul dintre marile beneficii al laptelui vegetal este numărul redus de calorii, reprezentând un aliat de nădejde în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro