Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

De ce romanii prefera laptopurile second hand?

De ce Romanii prefera laptopurile second hand?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
Seo Agency
Vizualizari
892

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In lumea noastra moderna, nimeni nu mai poate trai fara gadgeturi moderne. Setul minim este un laptop, o tableta si un smartphone, care sunt folosite zilnic. Din cand in cand, acesteanecesita sa fie inlocuite cu modele noi si mai avansate. La preturile de astazi, un roman obisnuit nu isi poate permite sa isi cumpere un laptop nou avansat, potrivit pentru lucrul cu documente sau pentru jocuri. Singura modalitate de a nu ramane in urma cu tehnologia, este achizitionarea unui laptop second hand, care in acelasi timp va fi suficient de puternic, dar la un pret mult mai mic.

Laptop second hand

O alternative excelenta In Romania, exista firme online care ofera clientilor o alternativa excelenta, si anume, posibilitatea de a achizitiona un laptop second hand cu garantie. Cumpararea unui laptop la mana a doua nu este numai o posibilitate de a economisi banii ci, este si o oportunitate excelenta de a achizitiona echipamente de inalta calitate cu caracteristici avansate, la fel ca cele ale unui laptop nou. Un laptop care a functionat timp de sase luni exclude prezenta unui defect de fabricatie. Acest lucru inseamna ca laptopurile second hand se pot deteriora numai din cauza utilizarii necorespunzatoare sau a uzurii fizice, care nu are loc mai devreme de 5 ani de la inceperea utilizarii dispozitivului. In plus, inainte de a oferi cumpararea unui laptop second hand, specialistii testeaza cu atentie echipamentul timp de cateva ore la sarcina maxima. Se verifica hard disk-ul, memoria RAM si alte componente.

Garantie pentru laptopuri second hand

Astazi, multa lume nu crede in serviciul in garantie, deoarece, multe companii refuza serviciul de garantie, ascunzandu-se in spatele diferitelor legi. Si uneori acest lucru se face fara nicio explicatie, cu speranta ca acel client nu va merge sa-l dea in judecata. Insa, exista firme care au ca obiect de activitate vanzarea de laptopuri second hand, care isi respecta obligatiile pe care le au. Daca din orice motiv nu ti-a placut laptopul pe care l-ai cumparat, ti se ofera inschimb un model similar, cu conditia ca echipamentul utilizat sa nu fie deteriorat. Daca vorbim despre o defectiune la laptop (care se intampla doar in 3% din cazuri), clientul poate alege ori reparatia, ori un schimb de laptop. Daca ai nevoie de un laptop puternic, productiv si in acelasi timp ieftin, atunci poti alege un laptop second hand, cu toata increderea. Un astfel de laptop poate fi folosit atat pentru munca, cat si pentru jocuri.

Laptop second hand – un prieten de nadejde


Un laptop este un calculator portabil si compact, care este un companion indispensabil al unei persoane de afaceri moderne. Chiar si cel mai mic notebook, combina compactitatea unei tablete cu puterea unui computer. Avand in vedere preturile ridicate ale echipamentelor computerizate moderne, multi utilizatori romani decid sa cumpere un laptop second hand, economisind sume substantiale si obtinand in acelasi timp un laptop fiabil si productiv. Oferta de echipamente second hand este in atentia clientilor romani, deoarece laptopurile sunt de inalta calitate si la preturi rezonabile.

De ce romanii cred ca laptopul second hand este profitabil Un laptop folosit este o optiune excelenta atat pentru uz casnic cat si pentru birou. In ciuda faptului ca echipamentele informatice devin invechite in fiecare an, oportunitatea de a cumpara un laptop folosit pentru jocuri, permite obtinerea unui dispozitiv modern si productiv la un pret accesibil.

Avantaj

  • Primul argument este, bineinteles, pretul. Cumpararea unui laptop folosit ieftin nu este o problema, in timp ce caracteristicile sale pot chiar sa depaseasca parametrii unor analogi noi, care sunt de cateva ori mai scumpi.
  • In magazinul online calculatoareok.ro poti cumpara un laptop second hand in stare buna. Pentru unii oameni, termenul second hand este asociat cu ceva vechi. Dar nu este asa, pentru ca este destul de posibil sa cumperi un laptop utilizat intr-o stare aproape noua.
  • Performanta inalta. Poti cumpara un laptop folosit din magazinul online calculatoareok.ro cu optiuni moderne. Foarte multe dintre aceste modele au fost lansate acum un an sau doi si nu au avut timp sa devina invechite.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro