Cluj

De ce piesele auto provenite din dezmembrari reprezinta o alternativa buna la cele noi?

De ce piesele auto provenite din dezmembrari reprezinta o alternativa buna la cele noi?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Target Web
Vizualizari
438

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Masinile au incetat de foarte multa vreme sa mai reprezinte un moft, in special astazi cand depindem de solutiile de mobilitate mai mult ca oricand. Masinile se profileaza perfect pe nevoile noastre in materie de deplasari, ceea ce le transforma intr-un strict indispensabil pentru omul modern. Orice sofer insa este constient de faptul ca o masina este conceputa din piese si accesorii cu o durata de viata limitata, lucru ce inseamna ca in timp vor aparea diferite defectiuni la nivelul acestora. Este un lucru absolut firesc in conditiile in care uzura nu va face niciodata distinctie, ci isi va lasa mereu amprenta asurpa componentelor masinii. Defectiunile masinii presupun uneori costuri de reparatie destul de ridicate, astfel ca multi conducatori auto cauta alternative cat mai putin costisitoare pentru a-si repara masinile, fara insa a face compromisuri mult prea mari.

Piata accesoriilor si pieselor auto este una mai vasta ca oricand, astfel ca in prezent se pot regasi cu mare usurinta orice tip de piese de care am putea avea vreodata nevoie. De multe ori insa, pretul piperat al acestora ne determina sa ne indreptam atentia inspre piesele auto obtinute din dezmembrari, pentru ca aceasta alegere vine la pachet cu numeroase avantaje, greu de trecut cu vederea, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Preturi convenabile fara compromisuri in materie de calitate

Chiar daca uneori avem tendinta sa consideram aceste piese un compromis in ceea ce priveste calitatea, in realitate aceste piese indeplinesc toate standardele in materie de calitate si siguranta care se impun. Pentru un astfel de produs, vei plati mai putin si te vei bucura de aceeasi calitate exceptionala pe care ti-o va oferi si un produs nou. Toate aceste piese sunt intens verficate inainte sa ajunga la tine, astfel ca nu va trebui sa iti faci ganduri in privinta calitatii acestor produse.

Sansa de a regasi piese auto mai putin comune

Un alt avantaj notabil reiese din faptul ca pe aceasta cale ai posibilitatea de a regasi o multime de piese mai putin comune, pe care este foarte putin probabil ca le vei regasi in stocul unui magazin fara o precomanda. Spre exemplu, daca te afli in cautarea unor piese obtinute din dezmebrari pentru Land Rover, cu certitudine ai posibilitatea de a le regasi cu usurinta intr-un magazin ce comercializeaza piese obtinute din dezmembrari. Mai mult decat atat, in cadrul acestora ai chiar posibilitatea de a descoperi si piese pentru masini de epoca, pentru care in general gasirea unor piese de schimb este practic un lucru aproape de imposibil.

Factura si garantie pentru fiecare piesa

Piesele si accesoriile auto provenite din dezmembrari vin insotite de factura si garantie, la fel ca in situatia in care ai decis sa achizitionezi piese auto noi. Astfel, in cazul in care apar diferite defectiuni pe perioada garantiei, acestea vor putea fi solutionate fara a suporta cheltuieli aditionale si chiar inlocuite in situatia in care defectiunea nu mai poate fi remediata. Astfel, prin alegerea unei piese provenite din dezmembrari vei fi acoperit de garantie pe o anumita perioada de timp (in general 2 ani).