Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

De ce mașinile la mâna a doua pot fi o bună opțiune pentru tine?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
252

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fie că te afli în căutarea primei tale mașini sau vrei să o schimbi pe cea pe care o ai acum, cumpărarea unei mașini la mâna a doua poate fi cea mai bună variantă pentru tine. Cu un preț mult mai mic decât al mașinilor noi, mașinile la mâna a doua sunt o alegere populară în rândul românilor, iar piața auto second hand este în continuă creștere.

Mașină second hand sau mașină nouă?


De cele mai multe ori mașinile second hand sunt o alegere mai bună datorită prețului mai mic pe care acestea îl au, iar dacă este vorba despre prima ta mașină este cu atât mai indicat să fie una second hand pe care să înveți să conduci.

Mașinile second hand sunt o soluție excelentă și pentru cei care își doresc să își achiziționeze o mașină de la un brand de lux, cu mai multe dotări, dar pe care nu și-o permit nouă. De asemenea, printre mașinile second hand vei găsi și anumite modele care acum nu se mai fabrică, dar care și-au creat un renume, dar și mașini de colecție.

Un motiv pentru care anumiți șoferi nu vor să achiziționeze o mașină second este pentru că li se pare riscant, iar asta din cauza anumitor vânzători de mașini care vând mașini cu defecte ascunse. Însă dacă vei cumpăra o mașină sh de la o firmă vânzări auto second hand nu va trebui să îți mai faci astfel de probleme.

Mașinile noi nu au această problemă legată de defecte ascunse, însă valoarea lor se pierde destul de rapid. Acestea beneficiază de garanție, lucru destul de atractiv pentru șoferi, însă trebui să știi că și mașinile sh cumpărate de la firme autorizate beneficiază de garanție pentru anumite piese și că sunt atent verificate tehnic înainte de a fi scoase la vânzare.

Alegerea între cel două tipuri de mașini, second hand sau noi, se face, în general, în funcție de buget, însă trebuie să știi că mașinile la mâna a doua sunt o variantă chiar bună dacă le achiziționezi de la firme autorizate.

Mașină rulată în rate

Dacă alegi să colaborezi cu o firmă autorizată vei putea să îți achiziționezi mașina sh în rate. O astfel de firmă este Titanic Automobile. Datorită colaboratorilor pe care îi au, ei îți pun la dispoziție oferte atractive de finanțare și leasing. Vei putea obține în mai puțin de 10 minute, credit, doar cu buletinul dacă ai un dosar eligbil.

Mașinile pe care aceștia le pun la vânzare sunt atent verificate tehnic și igienizate înainte de afi scoase la vanzare. Dacă achiziționezi mașina de la Titanic Automobile vei primi servicii de înmatriculare, CarVertical gratuit și garanție, iar la cerere îți pot transporta mașina până acasă.

În plus, aceștia îți pun la dispoziție și serviciul de auto import la comandă, ceea ce înseamnă că îți poți achiziționa mașina pe care ți-o dorești în funcție de detaliile pe care le oferi despre marcă, model, culoare, an de fabricație, număr de kilometrii ș.a..

Concluzie


Mașinile la mâna a doua sunt o opțiune bună pentru acei șoferi care au un buget limitat și nu numai. Pentru mai multă siguranță și pentru o mașină de calitate apelează la serviciile unei firme de vânzări auto second hand, cum este și Titanic Automobile. Pentru a lua legătura cu ei intră pe site-ul lor sau apelează-i la numărul de telefon 0745 184 734.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro