Cluj

De ce este specială apa Aura

De ce este specială apa Aura

Detalii

Telefon
0771331331
Social links
Pret
12,5 LEI
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
891

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Apa este principala componentă a corpului omenesc. De altfel, organismul este constituit în proporție de 55%-78% din apă. Consumul adecvat de lichide înseamnă culegerea de numeroase beneficii pentru sănătate, în schimbul unui aport nul de calorii, grăsimi, sau zahăr.

Prin urmare, apa face cu adevărat minuni pentru sănătate, de vreme ce fiecare celulă a corpului o utilizează pentru a absorbi nutrienți și a expulza produsele reziduale.

AUR’A, apa alcalina naturala cu pH 8,25, îmbuteliată la poalele masivului Cracul de Aur din Munții Banatului, în localitatea Ocna de Fier, județul Caras-Severin, România.

AURA este o apă deosebită prin prezenta în compoziția sa în mod natural a aurului coloidal și a argintului coloidal. Această proprietate deosebită se datorează faptului că izvorul apei trece printr-un zăcământ natural de aur și argint.

AUR’A este singura apă din România care conține în mod natural colozi de aur și argint pe lângă alte elemente chimice perfect dozate de natură.

Deși este o apa descoperită recent, apa AURA a cucerit rapid întreg mapamondul fiind comercializată și apreciată în toate colțurile lumii.Spre deosebire de apa obișnuită, Aur A are proprietăți deosebite precum:

AURA este o apă alcalina cu un pH de 8,25, un pH optim pentru menținerea sănătătii organsimului și pentru asigurarea unei hidratări optime.Conține coloizi de aur și argint, astfel AUR’A contribuie la mentinerea si chiar restabilirea sanatatii, putand fi consierata o apa terapeutică. DE asemenea apa Aur A este microbiologic pură, nu conține bacterii, materii organice, metale grele si nici concentrații de nitrați și nitriți.

AUR’A a primit distinctia "SUPERIOR TASTE AWARD 2016" cu 3 stele (maximum posibil), la Bruxelles, in cadrul ceremoniei organizate de prestigiosul Institut International pentru gust si calitate (ITQI). Acest aspect denota ca pe langa calitatile deosebite din punct de vedere al sanatatii, AURA are si un gust placut, apreciat si deosebit.

Filtre

Tip: Oferte sanatate