Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

De ce avem nevoie de un scaun confortabil?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
689

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În timpul unei zile normale de lucru, cel mai probabil vei petrece cel puțin cinci ore la birou, la care se mai adaugă și timpul petrecut acasă; poate ești gamer și îți dedici mult din timp acestui hobby sau poate pur și simplu îți place să stai la birou când te uiți la un film. Drept urmare, este foarte important să investești într-un scaun de birou confortabil. Bineînțeles că pentru serviciu nu este datoria ta să îl achiziționezi, dar poți oricând să îți susții punctul de vedere în fața celor responsabili de acest lucru.

Principalul motiv pentru care este important să investești într-un scaun de birou atât confortabil, cât și ergonomic, este acela că te poate ajuta să îți îmbunătățești atât postura de șezut, cât și cea generală, când te plimbi, alergi sau chiar înoți. A avea o postură mai bună duce la o condiție fizică mai bună și poate chiar crește productivitatea la locul de muncă. Durerile de spate și gât sunt cele mai frecvente simptome legate de scaunele incomode și acestea, la rândul lor, îți afectează postura.

Un alt motiv pentru care ar trebui să utilizezi un scaun de birou sau de gaming de bună calitate are legătură cu confortul pe care acesta îl oferă. Este de la sine înțeles că nu vei fi foarte dornic să stai așezat prea mult timp la biroul de la serviciu sau de acasă, pentru a te bucura de activitățile tale online preferate, dacă scaunul pe care stai așezat este incomod. Cu siguranță nu te vei putea concentra cum trebuie, iar concentrarea maximă este importantă atât în sarcini mici, cum ar fi scrierea unui e-mail - și este tot mai normal pentru mulți să uite să atașeze un fișier, chiar dacă au menționat în textul email-ului că o vor face - dar și în activități care îți provocă mintea, cum ar fi jocul de poker, șahul sau chiar Spider Solitaire - când vrei să o faci ca un profesionist și nu ca să îl ademenești mai repede pe Moș Ene.

Și estetica merită să fie luată în considerare. A avea un scaun modern îți completează frumos locuința, iar la locul de muncă spațiul capătă o atmosferă profesională, care va duce și la o productivitate mai bună. Crearea unui birou cu aspect modern, cu mobilier personalizat, este cheia pentru a obține o estetică generală mai bună și un mediu mai profesional; acesta este un aspect pe care managerii ar trebui să îl aibă în vedere.

Mulți oameni de știință experți în ergonomie au ajuns la concluzia că că nu există o poziție așezată extrem de benefică. Din contră, corpul ar trebui să se miște mereu, chiar și atunci când e pe loc. Posturile statice ar trebui să fie cât se poate de rare. De exemplu, o singură oră de ședere statică poate duce la scurtarea coloanei vertebrale. Pe când, a folosi un șezut de scaun cu pivotare dinamică extinde coloana vertebrală și favorizează flexibilitatea. Atunci când coloana vertebrală așezată este stimulată, efectele obiceiurilor sedentare sunt atenuate. Pe un scaun de gaming de calitate, utilizatorii pot regla fără mari bătăi de cap poziția, creându-și astfel posibilitatea de a se angrena în mișcări cu brațele, spatele, abdomenul sau chiar mușchii picioarelor. Prin mișcările mici mușchii sunt menținuți activi, tensiunea dispare și este stimulată și circulația; totodată, mintea rămâne concentrată.

Prin urmare, scaunele de gaming promovează mișcarea, permițând persoanelor să stea așezate în câteva moduri. Întâi de toate, cei care le utilizează au opțiunea de a înclina din când în când spătarul înapoi sau înainte, nu foarte radical, mai degrabă câte puțin. Mai apoi există și opțiunea de a ajusta pernele lombare sau cele pentru gât în mișcarea de aplecare pe scaun. Și cotierele sunt reglabile, prin această mișcare înviorându-se brațele și umerii.

În ultimii ani au au apărut tot mai multe dovezi a efectelor mai puțin bune rezultate în urma unei șederi prea îndelungate. Această problemă ia amploare atunci când oamenii își petrec timpul pe scaune de birou ieftine, nereglabile. Aceste scaune forțează corpul să fie mai activ în timp ce stă așezat. Pe măsură ce mușchii obosesc, postura scade și apar probleme de sănătate. Scaunele de gaming și nu doar, important este design-ul, contracarează aceste probleme, susținând o bună postură și mișcare.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/