Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

Dă un Zoom angajaților tăi

Dă un Zoom angajaților tăi

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
1344

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă companiile din România este deficitul de personal. Spre exemplu, numai în sectorul IT, anul trecut, s-a înregistrat un deficit de 50.000 de angajați (la nivel național, conform site-ului hipo.ro). Nici firmele din producție nu stau mai bine, făcând eforturi considerabile pentru a-și acoperi necesarul de oameni, relocând persoane chiar și de la sute de km distanță.

În acest context, companiile fac eforturi considerabile pentru a-și păstra și mulțumi angajații actuali. Paradoxal însă, angajații nu percep aceste eforturi, nu sunt pe deplin mulțumiți la locul de muncă și, nu de puține ori, nu văd relevante sau nu folosesc beneficiile pe care firma le oferă. Ce înseamnă asta, mai exact? Fluctuație mare de personal și multe resurse investite/ irosite de companie.

Ce se poate face, în acest context?


Poate ar fi oportun ca și firmele din România să urmeze modelul organizațiilor din străinătate. Acestea mizează tot mai mult pe modelul organizațiilor democratice, în care se pune accent pe libertate și în care bunăstarea angajatului la locul de muncă este esențială. Mai mult, beneficiile adoptate vizează fiecare angajat în parte, precum și nevoile financiare, sociale, emoționale ale acestuia.

Dă un Zoom angajaților tăi

Pentru managerii și persoanele de HR interesate în a dezvolta strategii sănătoase pentru angajații și companiile lor, Azimut Happy Employees organizează în 27 aprilie, la The Office, evenimentul regional Zoom IN. Acesta va reuni 100 de participanți care alături de speakerii naționali și internaționali, vor dezbate cele mai stringente probleme și soluțiile la acestea. Tema evenimentului este organizational well-being (bunăstarea la locul de muncă).

Plenară cu participare directă, cu studii de caz reale; workshop-uri practice, acoperind sfera financiară, emoțională și socială a well-being-ului organizațional; instrumente aplicabile, care să ușureze munca zilnică a managerilor și HR-ilor; plus, un masterclass cu locuri limitate- aceasta este modalitatea prin care conferința regională Zoom IN își propune să informeze și să educe reprezentanții companiilor asupra celor mai sănătoase strategii pentru angajații lor.

Mai multe detalii despre conceptul evenimentului, agendă, speakeri, înscriei se pot găsi pe site-ul conferinței.

Evenimentul este susținut de NN și HR Enterprise, în parteneriat cu FlorArt, Exclusiv Catering&Events, CheerUp, ChicBijoux. Parteneri media: Loopaa, infoOradea, Clujeni.com, Evenimente Bănățene, Informația zilei, Jurnal Maramuresan, Transilvania Regional Business, Opinia Transilvana, Clujul de Buzunar, ProAlba, Portal Management, Jurnalul de Afaceri, Magazin Sălăjean, Punctul, Sighet-Online, Orașul Cluj, Cluj Life.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro