Cluj

Curățare DPF sau înlocuirea lui? Care este optima soluție?

Detalii anunt

Telefon
0256218686
Web
​https://promotortm.ro/service-auto/
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 7 luni si 2 saptamani
Vizualizari
268

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Curățare DPF sau înlocuirea lui? Care este optimă soluție?

Dacă deții un autoturism, cu siguranță te-ai confruntat cel mai probabil cu problema înfundării filtrului de particule, acesta, când se înfunda, autoturismul nu mai funcționează în parametrii optimi și nu mai are putere. În cazul în care te afili în aceasta situație ai doua opțiuni, fie schimbi filtrul de particule fie îl cureți. De asemenea exista și varianta de a anula filtrul de particule dar nu recomandăm în nici un caz aceasta opțiune deoarece mașina va emite foarte multe noxe dăunătoare iar aceasta procedura este ilegală.

Înlocuirea DPF Înlocuirea se poate face cu un filtru aftermarket sau cu un filtru original, preturile pentru filtrele de particule pot ajunge chiar și la 7000-8000 de RON. Recomandăm achiziționarea unui filtru de particule de la un magazin de piese auto. Curățarea DPF Prin curățarea filtrului de particule, îl puteți aduce aproape la starea inițială cu un cost redus semnificativ față de înlocuirea acestuia. Procesul de curățare a filtrului de particule poate dura de la câteva ore până la o zi întreaga.

Când trebuie curățat filtrul de particule?

Când observați ca autoturismul are martorul de bord aprins, acesta apare în cazul în care nu s-a putut face regenerarea filtrului. De asemenea, un semn ca autoturismul are nevoie de o curățare este și un consum ridicat de carburant.Recomandam ca procesul de curățarea a acestuia sa se întâmple într-un service autorizat deoarece puteți beneficia și de garanție pe urma procesului de curățare și veți avea garanția calității.