Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Cum va arăta viitorul divertismentului?

Cum va arăta viitorul divertismentului?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
727

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În 2022, consumul de trafic de date pe atinge valoarea de 397,9 trilioane de megabiți, iar acest lucru se datorează creșterii masive a utilizării de dispozitive conectate la internet. 4, 72 de miliarde de oameni erau conectați la internet în aprilie 2021 (peste 60% din populația lumii).

Criza sanitară a determinat reorientarea oamenilor către divertismentul digital, iar artiștii s-au adaptat cu rapiditate cerințelor fanilor. Viitorul divertismentului se anunță a fi unul spectaculos, cu apariția unor instrumente muzicale revoluționare – https://traiestemuzica.ro/uncategorized/instrumentele-muzicale-ale-viitorului/, concerte organizate pe platformele de socializare – iconcerte și cu o explozie a pieței OTT în anii următori (numai în 2022 se preconizează încasări de peste 30,6 miliarde de dolari).

Cum se transformă divertismentul în viitor?


În acest moment se constată o tendință clară de renunțare la modalitățile clasice de divertisment. Urmărirea emisiunilor la TV este în scădere (-1%), la fel cum se întâmplă și cu mersul la cinema (-2,5%). Canalele obișnuite de informare au devenit neatractive, cititul ziarelor și al revistelor în format clasic (tipărit) scăzând cu până la 4%. Până în 2024 se conturează o piață în care divertismentul VR va avea o creștere de 24%, fiind urmat de cel digital (OTT video) cu 14% și e-sports/video gaming cu 6%. Serviciile de live streaming se vor bucura de o creștere a numărului de abonați, majoritatea platformelor importante înregistrând deja un număr impresionant de urmăritori (de exemplu, Youtube a trecut de 2 miliarde de abonați).

Tehnologiile 3D/4D,5G, 4K/8K, VR și AR vor susține dezvoltarea industriei media digitale, inovațiile produse de aceste tehnologii fiind deja implementate în anumite show-uri de televiziune care se transmit online. Piața digitală globală a înregistrat încasări de 1, 71 miliarde de dolari în 2020, iar previziunile specialiștilor indică o creștere de până la 2, 67 miliarde de dolari în 2025. Până în 2030, valoarea acestei industrii va fi de 4,41 miliarde de dolari.

Una dintre tendințe este vizionarea conținutului media pe dispozitivele mobile. Cele mai populare servicii media online se bucură de creșterea numărului de abonați care au descărcat aplicațiile lor pentru mobil. De exemplu, Youtube are peste 150 milioane de abonați pe mobil, Netflix peste 75 de milioane, iar cele mai noi servicii (Disney+, Apple TV și Hulu) au atins un număr de 45, 40, respectiv 35 de milioane de urmăritori pe dispozitivele portabile.

Concertele de muzică organizate în mediul digital din cauza pandemiei vor deveni ceva obișnuit în viitor. Transmisiunile pe rețele de socializare (Instagram sau Facebook) ori pe platformele cu multiple canale video, de tip video conferință (Zoom) vor fi preferate de oameni în dauna concertelor și evenimentelor clasice. Într-o societate în care 81, 8% din populația lumii își caută viitoarele achiziții online, în care peste 40, 1% dintre oameni folosesc mediul digital pentru a comercializa produse, cu siguranță că viitorul divertismentului va fi unul digital.

Consumatorii caută acele produse care pot fi accesate rapid, la cerere, fără să fie nevoie să aștepte o anumită perioadă de timp pentru a beneficia de ceea ce îi interesează (așa cum sunt organizate programele TV în acest moment). Iar divertismentul digital le oferă exact ceea ce au nevoie pentru a se relaxa exact atunci când își doresc!

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/