Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Cum trebuie sa arate un nume de domeniu demn de o afacere online respectabila?

Cum trebuie sa arate un nume de domeniu demn de o afacere online respectabila?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
675

Voteaza & Distribuie

Prezentare

A lansa o afacere pe Internet este astazi un lucru mai simplu ca niciodata daca ne gandim pret de cateva secunde la toate optiunile pe care le avem in materie de servicii web in prezent. Dupa cum probabil era si de asteptat, o simpla lansare a unei afaceri pe Interent nu este un lucru care garanteaza si succesul, ci este nevoie de mult mai mult decat atat. Unul dintre primii si poate cei mai importanti pasi in lansarea unei afaceri in mediul online este reprezentat de alegerea unui nume de domeniu potrivit.

De ce zicem potrivit? Pentru ca u nnume de domeniu nu ar trebui niciodata, dar absolut niciodata ales la intamplare sau fara sa aiba vreo relevanta pentru afacerea lansata. In acest sens, lucrurile se complica destul de mult avand in vedere ca in prezent ceea ce numim Internet este alcatuit din miliarde de site-uri, fiecare dintre acestea avand un nume de domeniu unic. Asadar, nu ar trebui sa fii foarte mirat de faptul ca numele de domeniu pe care ti-ai propus sa il atribui afacerii tale online este deja luat.

Alegerea unui nume de domeniu este un pas care trebuie tratat cu maxima responsabilitate avand in vedere ca el este in fond o parte importanta din identitatea afacerii tale online. Gasirea unui serviciu de inregistrare domenii nu ar trebui insa sa iti dea foarte mari batai de cap in conditiile in care exista in prezent sute de companii care iti pot pune la dispozitie acest serviciu. Iata insa cateva detalii care iti pot fi de un real ajutor in alegerea unui nume de domeniu demn pentru o afecre online respectabila!

Fii atent la lungimea lui!
Un nume de doemniu lung poate ca iti va usura destul de mult alegerea pe care o ai de facut, insa trebuie sa privesti lucrurile si prin prisma unui utilizator, caruia ii va fi destu lde dificil sa memoreze sau sa scrie un astfel de nume de domeniu. O recomandare in acest sens este aceea de a incerca sa iti indrepti atentia inspre un nume de domeniu care sa fie cat mai usor de amintit si de scris. In acest fel este foarte putin probabil ca un utilizator sa introduca un nume de domeniu gresit in casuta destinata cautarilor.

Evita cifrele si simbolurile pe cat posibil
Adaugarea unor cifre sau simboluri in interiorul numelui de domeniu de asemenea poate ca usureaza cu mult alegerea pe care o ai de facut, insa cu certitudine ingruneaza semnificativ memorarea si scrierea acestora de catre un utilizator. Chiar daca exista in mediul online numeroase exemple de astfel de nume, cu siguranta nu putem spune ca sunt intotdeauna niste alegeri inspirate si de multe ori chiar nu ne inspira incredere.

Alege o extensie potrivita!
Desi nu exista extensii gresite, alegerea cu atentie a extensiilor te port ajuta sa devi mult mai relevant la nivel local sau international, in functie de caz. Astfel, daca serviciile si produsele sunt comercializate numai in Romania, o extensie .ro este mai mult decat potrivita. Daca se doreste o externalizare a serviciilor, atunci exista numeroase extensii internationale pentru care poti opta, dintre care .com este cea mai comuna.

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.