Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Cum se pregătesc corect pereții pentru zugrăvit

Cum se pregătesc corect pereții pentru zugrăvit

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
415

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cine spune că zugrăvitul este o operațiune ușoară, cel mai probabil că nu a făcut asta niciodată ori, dacă a trecut prin acest procedeu de renovare, cel mai probabil că nu a urmat toți pașii pentru un zugrăvit făcut ca la carte. Dacă tocmai te pregătești să aplici o vopsea lavabilă pe pereții casei și ai nevoie de câteva sfaturi pentru o lucrare cât mai reușită, atunci ai ajuns la locul potrivit.

În rândurile următoare îți vom oferi toate sfaturile necesare pentru o bună pregătire a pereților înainte de zugrăvit. Astfel, dacă tocmai ți-ai comandat o vopsea efecte murale și vrei să te apuci de treabă, iată ce ar trebui să faci mai întâi:

Îndepărtează vechea vopsea de pe pereți


Înainte de toate, ar trebui să dai jos vechea vopsea de pe pereți. Indiferent de tipul vopselei aplicate anterior, că a fost var clasic sau vopsea stucco pret, aceasta ar trebui îndepărtată. Pentru a putea îndepărta mai ușor vechea vopsea de pe pereți, ai putea avea în vedere o umezire profundă a pereților folosind apă și o bidinea, iar astfel lucrarea va fi mai ușor de realizat. Te poți folosi de ajutorul unui șpaclu pentru a îndepărta mai ușor vechea vopsea de pe pereți.

Îndreptarea pereților

Dacă îndepărtarea vechii vopsele de pe pereți ți-a dat mari bătăi de cap, cel mai probabil a fost necesar să depui suficient de mult efort și să insiști, iar astfel gletul ar putea fi și el afectat de șpăcluirea pereților. Ei bine, dacă gletul a fost afectat, atunci va trebui să îl îndrepți, astfel încât pereții să aibă apoi un aspect imaculat, lipsit de imperfecțiuni. Folosește glet și ipsos astfel încât să îndrepți pereții acolo unde șpaclul a intrat mai adânc, iar după ce toate lucrările de reparație s-au încheiat, nu mai rămâne decât să aplici încă un strat subțire de glet pentru a obține un finisaj cât mai plăcut. În final, se șlefuiesc pereții folosind hârtie abrazivă, iar în acest mod se va obține o suprafață perfect netedă.

Aplică amorsă

După ce ai urmat toate aceste proceduri, nu îți mai rămâne de făcut decât un singur lucru: aplicarea amorsei. Rolul amorsei este acela de a garanta o aderență cât mai bună a vopselei, iar totodată aceasta facilitează menținerea gletului. Mai mult decât atât, amorsa ajută peretele să absoarbă uniform vopseaua aplicată, iar în acest fel vopseaua se va usca în mod corect.

Un alt motiv pentru care ar trebui să aplici neapărat amorsă pe pereți este și faptul că în acest mod vei reduce consumul de vopsea. În cazul în care pereții au mai fost vopsiți și în trecut, se recomandă aplicarea a două straturi de amorsă, iar pentru pereții noi se folosește doar un singur strat. Odată urmate aceste proceduri de pregătire a pereților, poți începe aplicarea vopselei lavabile pe care ai cumpărat-o.

Pune în practică toate recomandările noastre iar în acest fel cu siguranță vei reuși să îți zugrăvești toți pereții locuinței precum un adevărat expert.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro