Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Cum se desfășoară școala online?

Cum se desfășoară școala online?

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
493

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În ultima perioadă s-a preferat desfășurarea cursurilor de la școală în online, pentru a minimiza contactul între elevi și cel între elevi și profesori. Chiar dacă au existat reticențe în ceea ce privește desfășurarea corectă a cursurilor și susținerea examenelor, se pare că oamenii se adaptează încet dar sigur la noile metode.

Ce presupune desfășurarea cursurilor online?

Pentru a putea participa la cursuri digitale ai nevoie de o conexiune foarte bună la internet și un laptop, un calculator, o tabletă sau un telefon mobil inteligent. Desfășurarea cursului interactiv se face prin videoconferințe, la care toți elevii se pot conecta accesând un link. Participarea la aceste videoconferințe este considerată echivalentul participării la orele de curs din clasa fizică.

Chiar și susținerea examenelor se realizează tot în mediul online, tot prin accesarea unui link pe care elevii îl primesc cu puțin timp înainte de ora de începere. Această metodă de desfășurare a cursurilor se utilizează atât pentru elevii de gimnaziu și liceu cât și pentru studenți. Suportul de curs este încărcat de către profesor pe o platforma e-learning, unde poate fi accesat de către toți elevii. Aceștia pot avea acces la materialele puse la dispoziție oricând și totodată, au posibilitatea de a le descărca și a le tipări.

Cursurile online și școlile private

Dacă în cadrul școlilor de stat organizarea orelor în cursuri digitale pe o platforma e-learning se realizează abia de curând, școlile private sunt familiarizate de mai mult timp cu acestea. Dacă te înscri la o școală care nu este în orașul tău sau în cazul în care ai anumite probleme sau situații ce nu îți permit să frecventezi cursurile fizic, ai posibilitatea să înveți cu ajutorul cursurilor online. Există școli, mai ales în străinătate, care funcționează pe principiul de școlii de acasă, ceea ce înseamnă că elevii își primesc acasă cursurile, cu ajutorul părinților le parcurg și le învață, pentru ca apoi să fie testați de către reprezentanții școlilor pentru a obține diplomele

Această formă de educație este una care se răspândește din ce în ce mai mult. Avantajele acesteia sunt că poate fi făcută de oriunde, adică dacă îți dorești să călătorești în jurul lumii, îți poate permite să înveți în fiecare zi din alt loc. Singurul dezavantaj ar putea fi faptul că interacțiunea umană este redusă, socializarea nu este aceeași ca și in cazul școlilor tradiționale, iar astfel se pot dezvolta în timp probleme de comportament aferente lipsei interacțiunii.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/