Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cum să obții finanțarea potrivită pentru autovehiculul tău: soluții integrate de la Porsche Finance Group

Cum să obții finanțarea potrivită pentru autovehiculul tău: soluții integrate de la Porsche Finance Group

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
421

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cumpărarea unei mașini noi este un vis al multor români – în zilele noastre este mai ușor de îndeplinit decât ar părea. Acest lucru este posibil datorită diverselor modalități de finanțare a achiziției unui autoturism nou sau rulat. Iată câteva soluții pe care le poți folosi atunci când plănuiești să cumperi o mașină nouă.

Credit sau împrumut auto – poate fi adaptat perfect nevoilor tale


Este o soluție frecventă ce poate fi folosită atât de persoane fizice, cât și juridice. Poți alege un împrumut auto, care este un produs destinat clienților care vor să finanțeze achiziția unei mașini. Merită să alegi un astfel de împrumut auto în loc de unul obișnuit în numerar, deoarece este pur și simplu mai ieftin. Acest lucru se datorează faptului că împrumutul auto este mai bine garantat, astfel încât riscul creditorului este mult mai mic. Este de remarcat faptul că unele instituții solicită și o contribuție proprie pentru un împrumut auto, iar cuantumul acestuia depinde și de vechimea mașinii. Acesta este cel mai simplu mod de a obține un împrumut pentru o mașină nouă.

Leasing auto – achiziție sau utilizare?


Leasing-ul este o modalitate foarte populară de finanțare a achiziției de mașini noi de către antreprenorii din țară. Acesta constă în faptul că locatorul împrumută locatarului un obiect de leasing (de exemplu un autoturism) cu drept de folosință pe perioada specificată în contract. În schimb, clientul efectuează plăți lunare către locator (rate de leasing). Contractul se poate încheia cu achiziționarea unei mașini second hand sau darea acesteia către locator (leasing fără cumpărare).

Când cineva se întreabă dacă să aleagă un credit auto sau leasing auto, ar trebui să țină cont, în primul rând, de beneficiile pe care dorește să le obțină în afară de cumpărarea unei mașini noi. Leasing-ul va fi o opțiune mult mai bună pentru antreprenori din motive fiscale. Chiar dacă, în acest caz, bunul închiriat (în cazul acesta un autoturism) aparține proprietății locatorului, antreprenorul poate deduce costurile ratelor de leasing și toate taxele legate de exploatarea mașinii (până la 75% din aceste costuri).

Mai puțin popular este leasing-ul financiar, atunci când mașina este introdusă în activele antreprenorului, dar acesta poate deduce doar partea din dobândă a ratei de leasing și amortizarea.

Soluții financiare de la Porsche Finance Group


Dacă cineva se întreabă dacă să aleagă un credit auto sau leasing auto, ar trebui să țină cont în primul rând de beneficiile pe care dorește să le obțină în afară de cumpărarea unei mașini noi. Leasing-ul va fi o opțiune mult mai bună pentru antreprenori din motive fiscale. Chiar dacă, în acest caz, bunul închiriat (în cazul acesta un autoturism) aparține proprietății locatorului, antreprenorul poate deduce costurile ratelor de leasing și toate taxele legate de exploatarea mașinii (până la 75% din aceste costuri).

Mai puțin popular este leasing-ul financiar, atunci când mașina este introdusă în activele antreprenorului, dar acesta poate deduce doar partea din dobândă a ratei de leasing și amortizarea.

Cumpărarea unei mașini noi sau rulate nu trebuie să fie un efort financiar mare și o problemă, datorită gamei largi de produse financiare care sunt disponibile clienților care folosesc soluțiile integrate Porsche Finance Group. Analizează diversele posibilități și alege-o pe cea care corespunde cu adevărat așteptărilor tale.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/