Cluj

Cum sa dezvolti un plan de monitorizare pentru afacerea ta

Cum sa dezvolti un plan de monitorizare pentru afacerea ta

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 4 luni si 3 zile
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
211

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Monitorizarea si securitatea afacerii tale este una dintre cele mai importante parti ale succesului acesteia. Daca proprietatea, angajatii, informatiile si clientii tai nu sunt tinute in frau, afacerea este vulnerabila la tot felul de probleme. Daca esti interesat sa dezvoltati un plan de monitorizare pentru activitatea pe care o desfasori sau doresti sa imbunatatesti planul de monitorizare pe care il ai deja in vigoare, articolul acesta te va ajuta.

Citeste mai jos despre diferitele considerente de retinut atunci cand dezvolti planul de monitorizare pentru afacerea ta.

Primul pas pentru dezvoltarea unui plan de monitorizare pentru orice afacere este asigurarea proprietatii fizice. Vei dori sa fii sigur ca personalul se afla la post si ca echipamentele sunt in siguranta. De asemenea, monitorizarea spatiilor de lucru ajuta atat la securitate cat si la protectia angajatilor. Un sistem de supraveghere video poate oferi posibilitatea de a-ti monitoriza intreaga proprietate simultan, in timp ce se inregistreaza alte filmari daca exista probleme. In cele din urma, este important sa ne asiguram ca toate cerintele si directivele de conformitate pentru partenerii de afaceri si furnizorii sunt indeplinite pentru a proteja proprietatile si echipamentele valoroase.

Odata ce ai instalat un sistem video pentru a monitoriza si proteja proprietatea fizica, este nevoie de aprobarea accesului in cladire. Se identifica toate punctele de intrare, se monitorizeaza persoanele care intra si ies constant, si se respinge accesul pentru anumite persoane. Odata ce ai pus la punct controlul accesului, se poate monitoriza si controla cu usurinta accesul pe proprietatea ta. Fiecare angajat va avea un cod sau o cartela unica care va fi programata pentru a le permite accesul in zonele desemnate la ore stabilite. In orice moment, se poate opri accesul la o anumita cartela sau la o zona intreaga.

Daca in activitatea ta exista o flota de autoturisme, atunci un sistem de monitorizare flota prin GPS este necesar pentru a avea totul in control. Desi este posibil sa ai incredere implicit in soferii tai pentru a-ti proteja proprietatea, exista o sansa redusa ca acestia sa foloseasca vehicule in afara parametrilor de lucru normali. Acest tip de comportament nefast are o serie de ramificatii, dintre care niciuna nu este avantajoasa pentru afacerea ta.

Urmarirea activitatii prin GPS poate ajuta administratorii sa analizeze rutele istorice pentru a vedea daca vehiculele au deviat de la cursul atribuit, pe langa furnizarea de alerte de miscare neautorizata. Acest lucru ajuta la descurajarea soferilor de a efectua comisioane personale in timp ce folosesc vehiculele companiei. Datele de monitorizare sunt esentiale pentru afacerea ta si pot fi vulnerabile pentru hackeri, daca nu iti faci back-up. Este important sa iei toate masurile adecvate pentru a te asigura ca datele companiei tale sunt in siguranta.

Schimba parolele frecvent si urmareste rapoartele de desfasurare ale actiitatii cu privire la angajatii tai. De asemenea, verifica infrastructura retelei de date si asigura-te ca este configurata si protejata corespunzator. In zilele noastre, proprietatea virtuala este la fel de importanta ca proprietatea fizica. Din acest motiv, este important sa iti alegi o firma de monitorizare GPS care iti asigura ca datele vor fi pastrate in siguranta pentru a-ti proteja afacerea.

Managerii si echipa de securitate vor avea acces de la distanta, ceea ce va economisi, inevitabil, timp si bani. Evidenta fiecarui angajat ajuta la constientizarea activitatii resursei umane. In acest mod, se poate vedea nevoia de personal sau reducerea numarului de angajati, in functie de situatie. Raportarile si evidentele sunt esentiale intr-o afacere de succes, care vor aduce productivitate si profit firmei.

Alege FlimoGPS pentru servicii monitorizare GPS de incredere si la cel mai mic pret de pe piata, pentru a avea in evidenta toate vehiculele.