Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Cum să creezi un set de huse personalizate care să-ți scoată telefonul în evidență?

Cum să creezi un set de huse personalizate care să-ți scoată telefonul în evidență?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
1984

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Indiferent de clasa de preț din care face parte telefonul tău mobil, îi poți oferi acestuia un look complet nou și profesional cu ajutorul unui set de huse personalizate de la Itelmobile. Este foarte simplu să schimbi complet imaginea telefonului tău, iar tot ce ai de făcut este să treci prin doi pași simpli:

Ce trebuie să faci pentru a crea o husă personalizată pentru telefonul tău?

#1 După ce ai accesat site-ul itelmobile.ro/huse-personalizate trebuie să alegi modelul tău de telefon căutând exact numele și numărul acestuia;

#2 Apoi, la pasul doi, încarci fotografia preferată apăsând pe norișorul pentru încărcare și la final finalizezi comanda.

Nu există pe piață niciun alt proces mai simplu decât acesta pentru realizarea unor huse profesionale, din materiale de înaltă calitate, absolut originale! Cu ajutorul lui, poți schimba complet imaginea telefonului tău mobil indiferent dacă este vorba de un terminal iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Sony sau de la orice alt producător.

3 Trucuri pentru realizarea celor mai impresionante huse de telefoane mobile

Acum că te-am convins cât de simplu este să-ți personalizezi telefonul, ne-am gândit să te îndrumăm și în continuare oferindu-ți câteva sfaturi legate de crearea celor mai aspectuoase huse de protecție. Iată cum poți proceda pentru a obține un produs cu aspect desăvârșit:

#1 Alege o fotografie de foarte bună calitate

Pentru ca husa profesională pe care o creezi să aibă un aspect ireproșabil, este important ca pentru aceasta să nu folosești o fotografie pixelată sau cu zgomot mare de imagine. Dacă nu deții personal niciun astfel de exemplar, caută pe internet și descarcă de pe unul din site-urile gratuite o imagine de înaltă calitate. Unsplash, Pixabay sau Pexels sunt doar câteva din site-urile de pe care poți alege și care îți oferă colecții de milioane de fotografii gratuite.

#2 Nu miza doar pe forma inițială a pozei

Deoarece telefonul tău are formă dreptunghiulară, este normal să cauți pentru husa sa fotografii tip portret. De aceea, dacă îți surâde o imagine în format landscape sau de formă pătrată, nu uita să o potrivești astfel încât porțiunea printată să fie un crop atrăgător. Poți face acest lucru direct din sistemul tău de operare dacă îți oferă funcții de editare a pozelor, sau online, pe unul din site-urile precum Canva.

#3 Dă frâu liber imaginației și las-o să zboare!

Nu ai niciun fel de limite când vine vorba de husa perfectă pentru telefon, așa că nu îți impune granițe de unul singur. Dacă nicio fotografie din cele gratuite nu este pe gustul tău, încearcă să cauți ilustrații, sau eventual desenează singur ceva și apoi scanează-l și transformă-l într-o husă pentru ca telefonul tău să devină o operă de artă.

De ce să investești într-un set de huse personalizate profesionale?

Lăsând la o parte aspectul pe care îl oferă, husele personalizate sunt cea mai bună metodă de a-ți proteja terminalul de orice tip de risc. Cu ajutorul huselor, poți să uiți de grija cheilor și a altor obiecte precum monedele care îți pot zgâria ireversibil carcasa telefonului.

În plus, indiferent de materialul din care este fabricat și rezistența acestuia la șocuri, nu strică niciodată să oferi telefonului tău un strat de protecție suplimentar împotriva loviturilor sau căzăturilor.

De asemenea, dacă ești genul de persoană care nu leagă ușor conversații cu cei din jur, îți poți lăsa telefonul să spargă gheața pentru tine. Un set de huse profesionale cu un aspect ingenios reprezintă un subiect bun de conversație și atrag atenția oricui, imediat ce-și trece privirea peste ele, chiar și din întâmplare.

Nu în ultimul rând, când îți dorești o schimbare, dar nu ai încă suficient pentru achiziția unui nou terminal, poți opta pentru un set de huse personalizate care să-ți ofere din punct de vedere vizual stimulul de care ai nevoie ca să treci peste plictiseală. La Itelmobile husele personalizate sunt foarte convenabile și de aceea reprezintă o bună alegere când simți nevoia de ceva nou.

În concluzie, nu doar pentru felul cum arată, ci și pentru protecția pe care o oferă sau imaginația pe care o stimulează, merită să investești într-un set de huse profesionale de la Itelmobile care îți vor satisface toate așteptările în legătură cu astfel de produse.

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro