Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

Cum poți crește nivelul confortului din dormitor? Alege lenjeria de pat potrivită de la CONELTEX

Cum poți crește nivelul confortului din dormitor? Alege lenjeria de pat potrivită de la CONELTEX

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
411

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dormitorul este locul la care ne gândim toată ziua. Abia așteptăm să ne întoarcem acasă, să facem un duș, să mâncăm rapid ceva și să ne aruncăm pe pat, să ne înfofolim cu pilota și să savurăm serialul preferat ce ne-a sădit în minte o sămânță de curiozitate de cu o seară înainte. Este probabil locul nostru preferat din casă, unde corpul și mintea noastră se relaxează și se pregătesc pentru o nouă zi.

Dat fiind faptul că ne petrecem o mare parte a vieții în interiorul locuinței, vom depune eforturi pentru a ne crea un spațiu în care să ne simțim cât mai confortabil, un spațiu la care să ne fie drag să ne întoarcem zilnic. Punem preț pe decor, pe a avea toate utilitățile și lucrurile esențiale, punem preț pe confort și pe a personaliza fiecare cameră în funcție de gusturile noastre. Când vine vorba despre dormitor, trebuie să ții cont de câteva aspecte pentru ca nivelul confortului să fie maxim. Printre aceste aspecte se află și alegerea lenjeriei de pat, iar unele dintre cele mai calitative le găsești la CONELTEX, fiind producător și furnizor de astfel de produse, inclusiv pentru afacerile din domeniul HoReCa.

Cât de mult contează ce lenjerie alegi?


Pentru crearea spațiului optim de relaxare și odihnă în dormitor, fiecare va ține cont de propriile preferințe în ceea ce privește ambientul, luminozitatea, nivelul zgomotului. Unele persoane adorm cu televizorul pornit, în timp ce altele nu pot adormi dacă nu este beznă și lipsă de zgomot.

Ținem cont și de faptul că nu avem cu toții aceleași preferințe în materie de lenjerii de pat. Unii preferă să simtă că pielea le este mângâiată de o lenjerie de mătase, în timp ce alții nu suportă deloc această țesătură. Unii nu s-ar mai da treziți dintr-o lenjerie groasă precum cea cocolino, în timp ce alții s-ar sufoca numai la vederea acesteia. Alegerea unei lenjerii neadecvate cu siguranță nu îți va permite să te odihnești corespunzător. Totuși, există un front comun, preferat de majoritatea persoanelor. Lenjeria din bumbac este fără dar și poate una dintre alegerile de top.

Țesătura din bumbac este ideală pe tot parcursul anului, întrucât bumbacul absoarbe umezeala în exces și menține un nivel optim al temperaturii corporale. De asemenea, aceasta țesătură este una rezistentă în timp, făcând față multiplelor spălături și utilizări, iar unele dintre ele nici nu au nevoie să fie călcate. O astfel de lenjerie de la CONELTEX oferă confort optim pe tot parcursul nopții și poți alege între diferite tipuri de țesături, modele și nuanțe.

Alte lucruri de care să ții cont când alegi o lenjerie de pat


Ai grijă de unde comanzi - există numeroase site-uri cu astfel de lenjerii de pat, însă de cele mai multe ori riști să fii dezamăgit. CONELTEX este producător de textile încă din 1993, deci ai garanția calității produselor, în special fiindcă sunt unii dintre cei mai importanți producători de pe piața textilă pentru case și hoteluri. De altfel și lenjeriile vor avea un preț accesibil.

Ține cont și de modelul și nuanțele alese - deși acestea nu contribuie în vreun fel la sănătatea fizică, contribuie totuși la cea psihică. Alege culori plăcute, care nu încarcă vizual dormitorul și, dacă ai dubii, poți merge oricând pe lenjerii albe, atât timp cât nu ai copii și animale de companie. Nuanțele deschise oferă relaxare psihică și cu cât un model va fi mai pe placul tău, cu atât te vei simți mai bine în dormitor.

Dimensiunea lenjeriei - Trebuie să alegi lenjeria conform dimensiunii patului, pernelor și pilotei. Ține cont de faptul că cearșaful trebuie să se potrivească bine pe saltea. Fiindcă este așezat peste aceasta, dacă dimensiunea saltelei este de 160x200 cm, lenjeria trebuie să fie puțin mai mare, nu o alege fix la fel, întrucât cearșaful nu se va potrivi.

Alege materiale de calitate - la CONELTEX vei găsi astfel de produse realizate doar din materiale antialergice, astfel încât nu vei avea senzații de mâncărime pe parcursul nopții, scăzând calitatea somnului. Totodată și cusăturile sunt importante, iar modelele de aici sunt bine finisate, astfel încât lenjeriile să fie rezistente în timp, dar nici nu sunt prea groase sau tari încât să te incomodeze.

Descoperă catalogul de lenjerii de pat, perne, pilote și alte produse textile pe coneltex.ro. Calitatea somnului contează pentru productivitatea și dispoziția de a doua zi, așa că alege de aici astfel de produse ce nu îți vor perturba somnul.

Contact:

office@coneltex.ro

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro