Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Cum îți alegi cizmele înalte potrivite pentru sezonul de iarnă?

Cum îți alegi cizmele înalte potrivite pentru sezonul de iarnă 2021-2022?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
458

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tendințele în modă se schimbă de la an la an sau chiar de la sezon la sezon, însă unele articole reușesc fără efort să rămână în preferințele actuale. În această categorie se încadrează și cizmele înalte, iar motivele sunt ușor de înțeles: cizmele înalte asigură un confort termic sporit, sunt extrem de versatile și adaugă o notă de eleganță oricărei ținute, fie că e vorba de o rochie sau un outfit clasic, format din jeanși negri și un palton. Pentru a face cea mai potrivită alegere, persoanele care intenționează să poarte cizme înalte în acest sezon trebuie să țină cont de câteva aspecte referitoare la mărime, culoare, înălțimea tocului etc.

Mărimea cizmelor trebuie să corespundă perfect


Deși poate părea evident, un aspect proritar în alegerea oricărui tip de încălțăminte îl reprezintă mărimea. Dacă aceasta nu corespunde perfect cu mărimea piciorului persoanei care poartă incaltamitea, poate crea un real disconfort și chiar provoca răni în timp. Pentru a evita această neplăcere, primul criteriu în alegerea cizmelor potrivite îl constituie mărimea.

De exemplu, dacă mărimea potrivită nu este disponibilă, se recomandă evitarea compromisurilor și alegerea unei mărimi apropiate, care nu corespunde în totalitate cu mărimea piciorului. Persoanele care își achiziționează cizme înalte de pe site-ul LaFeteCochete.ro au la dispoziție un instrument care le poate ajuta să facă alegerea potrivită. Este vorba despre tabelul de mărimi, disponibil în pagina fiecărui model de cizme.

Cizmele trebuie să asigure confort termic în zilele reci


Deși pot fi purtate în orice sezon, cizmele înalte sunt preferate în sezonul rece. Tocmai de aceea, trebuie să ofere confort sporit din punct de vedere termic și să mențină o temperatură optimă la nivelul picioarelor, mai ales în zilele cu temperaturi extrem de scăzute. Pentru un plus de confort termic, din colecția La Fete Cochetese pot alege inclusiv cizme înalte îmblănite.

Înălțimea tocului trebuie să fie potrivită


Tocurile înalte sunt îndrăgite în orice anotimp, inclusiv iarna. Totuși, pentru deplasările și plimbările în aer liber, tocurile mult prea înalte nu sunt tocmai ideale. Pentru a nu renunța complet la tocuri, se pot alege cizme înalte cu un toc de 7 cm, spre exemplu. Acestea sunt comode, practice și elegante. Pentru o stabilitate mai mare în cazul purtării de tocuri înalte, se pot alege cizmele cu platformă. Acestea mențin piciorul într-o poziție corectă și sunt potrivite pentru a evita eventualele dureri de picioare.

Culoarea cizmelor devine un factor estetic important


Pe lângă design, toc și material, un alt factor important în alegerea cizmelor potrivite îl reprezintă culoarea. De obicei, se mizează pe culori neutre, cum ar fi negru. Cizmele negre sunt ușor de asortat cu orice ținută și pot fi purtate în aproape orice context. La polul opus, cizmele înalte în nuanțe mai îndrăznețe, cum ar fi roșu sau bordo, au rolul de a adăuga o pată de culoare ținutelor și pot fi asortate atât cu articole vestimentare (palton, jachetă etc.) cât și cu accesorii (geantă sau plic).

Cizmele înalte sunt și vor rămâne pentru mult timp un articol favorit în materie de fashion. Alegerea cizmelor potrivite se face în funcție de mărime, culoare, înălțimea tocului și alte aspecte definitorii, iar în colecția de cizme din magazinul online LaFeteCochete.ro se găsesc diverse modele, care îndeplinesc simultan cerințe de stil și confort.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro