Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Cum hrănești o pisică mofturoasă la mâncare?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
313

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Pisica ta este mofturoasă la mâncare și nu știi ce să îi dai să mănânce?

Atunci când aceasta refuză să mănânce motivele pot fi mai multe, însă trebuie să știi că pisicile nu se nasc mofturoase, ci devin mofturoase din cauza tratamentului special pe care îl primesc atunci când sunt pui. Dacă încăpățânarea pisicii de a nu mânca durează mai mult de 24 de ore este recomandat să anunți medicul veterinar pentru că probabil nu este doar un simplu moft, ci poate avea o problemă serioasă de sănătate.

De ce refuză o pisică mâncarea?

Motivele pentru care o pisică refuză mâncarea sunt multiple. Aceasta poate refuza mâncarea deoarece aceasta nu îi este servită corespunzător sau își dorește să fie singură atunci când mănâncă. Însă la polul opus sunt pisici care își doresc să fii în preajma lor atunci când mănâncă și să le mângâi. În funcție de categoria în care se află pisica ta, oferă-i ceea ce are nevoie.

Dacă vasul în care i-ai pus mâncarea este murdar, aceasta va refuza mâncarea, așa că asigură-te că bolul în care îi dai să mănâne este unul curat. În anotimpul rece pisica va avea o poftă mai mare de mâncare, în timp ce în anotimpul cald apetitul său scade și va mânca mai puțin. Uneori dacă pisica refuză hrana este semn că trebuie să i-o schimbi. Iar dacă aceasta refuză hrana mai multe zile la rând este probabil să sufere de o afecțiune.

Cum hrănești o pisică mofturoasă la mâncare?


Dacă te gândești că pisicile au nevoie de diversitate, trebuie să știi că nu este așa, ba chiar acestea ar putea supraviețui cu același tip de hrana zilnic însă aceasta trebuie să fie nutritivă. Dacă observi că pisica ta refuză hrana uscată poți să o amesteci cu hrană umedă pisici deoarece aceasta este mai apetisantă, iar pisicii i se va părea mai gustoasă. Dacă atunci când a fost mică, pisica, a primit mai multe tipuri de hrană sau îi schimbai hrana destul de des este foarte probabil ca acesta să fie unul din motivele pentru care acum este mofturoasă la mâncare și de aceea va fi necesar să o obișnuiești cu un program alimentar.

Îi poți forma un program alimentar prin repetarea următorilor pași:
  1. Lasă-i pisicii hrana disponibilă o jumătate de oră și vezi dacă mănâncă
  2. Dacă aceasta nu mănâncă ia-i hrana
Repetă acești doi pași până când o să mănânce și nu ceda tentației de a-i oferi hrană în plus.
Poți lua în calcul și schimbarea hranei, însă asigură-te că nu faci acest lucru brusc, ci treptat.

Concluzie

Pisicile sunt niște animale foarte iubitoare, iar dacă acestea nu sunt în regulă, stăpânii lor își vor face griji. Dacă pisica ta nu mănâncă urmează pașii de mai sus, iar dacă aceasta nu mănâncă mai mult de 24 de ore contactează medicul veterinar. Poți comanda hrană umedă pisici și hrană uscată de pe carpathianspetfood.ro. La aceștia vei găsi hrană pisici pentru toate vârstele și pentru pisicile cu afecțiuni sau cele sterilizate. Intră pe site-ul acestora și descoperă oferta sau contactează-i la numărul de telefon 0790518731.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro