Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

Cum funcționează tehnologia Blade pentru a asigura condițiile ideale de servire a berii acasă?

Cum funcționează tehnologia Blade pentru a asigura condițiile ideale de servire a berii acasă?

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
112

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Descoperă tehnologia Blade, un sistem inovator ce asigură condițiile ideale pentru servirea berii acasă! Acum este mult mai simplu să te bucuri de berea ta preferată în confortul propriului cămin, alături de toți prietenii tăi, la fel ca atunci când sunteți într-un pub din oraș. Iată cum funcționează și ce beneficii asigură:

Ce presupune tehnologia Blade de servire a berii?


Tehnologia Blade a fost dezvoltată de către compania Heineken alături de Krups, un producător de echipamente electrocasnice. A fost lansată pentru prima dată în anul 2013 și a reprezentat o inovație în domeniul servirii berii acasă. La scurt timp de la momentul lansării, acest sistem a devenit o opțiune pentru iubitorii de bere care doresc să se bucure de o experiență autentică în confortul propriului cămin.

Sistemul include în structura sa:

  • aparatul de bere propriu-zis - Blade;
  • un rezervor de bere înlocuibil - Blade Keg.

Tehnologia Blade utilizează rezervoare de bere de 8L, simplu de instalat sau înlocuit. Rezervoarele de bere sunt proiectate pentru a păstra berea în condiții ideale și pentru a asigura o experiență de servire plăcută. Durata de păstrare a berii după, după montarea în aparat a unui Blade Keg nou, este de aproximativ 30 de zile, ceea ce asigură o perioadă lungă de timp pentru a savura berea înainte ca aceasta să își piardă din calitate. Comanda bere Blade Heineken, 8L


Ce beneficii asigură tehnologia Blade chiar de la prima utilizare?


Aparatul de bere Blade este un unul portabil și funcționează pe baza unui sistem sub presiune, pentru a livra berea direct în pahar, asigurând astfel o spumă fină și o temperatură optimă. Blade Keg este un recipient special, în care este păstrată berea în condiții ideale, astfel încât să rămână proaspătă până la ultima picătură.

Un aspect inovator al tehnologiei Blade este tehnologia de extracție specială, care permite servirea berii direct din rezervor, fără a fi nevoie de CO2 suplimentar. Datorită sistemului de presurizare, este prevenită oxidarea berii din Keg, băutura păstrându-și aceleași caracteristici chiar și după ce recipientul a fost deschis.

Pe lângă aceste aspecte, tehnologia Blade se remarcă și prin ușurința în utilizare / instalare, fiind potrivită pentru oricine dorește să se bucure de o bere proaspătă și perfect servită, alături de prietenii dragi, în spațiul intim al casei.

Însă tehnologia Blade poate fi implementată la fel de simplu în baruri sau alte locații. Datorită designului compact și portabil al aparatului Blade, poate fi amplasat sau transportat cu ușurință, dacă se dorește aceasta modalitate de servire a berii in cadrul unor evenimente sau petreceri private.

Tehnologia Blade este compatibilă cu o gamă variată de branduri de bere, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre diferite sortimente în funcție de preferințe. Instalarea și utilizarea aparatului implică doar câteva pași simplu de urmat. Alege berea Blade de pe Nitelashop.ro


Ce avantaje asigură tehnologia Blade pe termen lung?


Dacă optezi pentru varianta de servire a berii oferită de tehnologia Blade, elimini nevoia de a achiziționa constant bere de un magazin, factor determinant pentru optimizarea bugetului de cumpărături. În funcție de consumul de bere al fiecărei persoane, acest lucru poate reduce semnificativ costurile pe termen lung.

În plus, aparatul de bere Blade are o structură robustă, special concepută pentru a rezista în timp. De asemenea, întregul ansamblu necesită o întreținere minimă, funcționând pe termen lung la parametri optimi, fără a necesita înlocuiri frecvente sau reparații costisitoare, dacă se respectă indicațiile producătorului.

Comandând online de pe nitelashop.ro acest sistem revoluționar de turnare a berii, realizezi o investiție pe termen lung în calitatea momentelor memorabile, petrecute alături de toți cei dragi din viața ta. Recomandăm, însă, un consum responsabil de bere, astfel încât distracția și voia bună să fie mereu puse pe primul loc!

Nu în ultimul rând, tehnologia Blade îți oferă libertatea de a testa diferite sortimente de bere, disponibile și sub formă de Blade Keg. Cu timpul, îți poti forma gusturi mult mai rafinate, privind tipurile de bere pe care dorești să le servești, atunci când timpul liber îți permite.

Vezi oferta la bere Blade Birra Moretti, 8L


Acestea sunt cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre tehnologia Blade de servire a berii. Dacă ești interesat de achiziționarea acestui sistem revoluționar și simplu de montat în spațiul casei, intră acum pe nitelashop.ro, descoperă produsele din gama Blade și comandă-le apoi online!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro