Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cum alegi un software pentru magazin online

Cum alegi un software pentru magazin online

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1115

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Piata afacerilor online, a cunoscut si cunoaste o dezvoltare si expansiune continua in Romania in ultimii ani, deoarece, tot mai multi antreprenori, incep sa se familizrizeze cu ceea ce inseamna comert electronic si strategiile de marketing online. Ceea ce trebuie sa stie orice antreprenor este faptul ca, o afacere online nu este cu mult diferita de o afacere fizica, deoarece amandoua trebuie sa reflecte exact produsele sau serviciile oferite, contin stocuri, au o gestiune si in amandoua cazurile este vorba despre brandul si imaginea companiei.

Shopping-ul online
a devenit un obicei foarte frecvent pentru foarte multi dintre noi, iar acest lucru, deschide pentru un antreprenor o oportunitate uriasa de crestere a vanzarilor si de imbunatatire a reputatiei si vizibilitatii produselor si serviciilor comercializate.

Ce este un magazin online? (..si cum alegi un software pentru magazin online)


Un magazin online, reprezinta un spatiu virtual care este folosit in scopul de a se prezenta clientilor si partenerilor produsele si serviciile pe care o companie le are si le pune la dispozitia consumatorilor. Acesta ofera posibilitatea unei game largi de clienti si parteneri, de a intra in posesia bunurilor astfel comercializate, prin lasarea unei comenzi online. Datorita avantajelor pe care le includ, magazinele online au devenit o necesitate pe piata afacerilor actuale.

Pentru cei care cocheteaza cu ideea de a intra in e-commerce, dar sunt inca nehotarati, descurajati sau nu cunosc prea multe despre aceasta industrie si avantajele ei, vom expune in randurile ce urmeaza cateva beneficii importante ale investitiei intr-un magazin online:

  • Comertul electronic poate fi dezvoltat nelimitat, la orice produs sau serviciu existent pe piata

De la fashion, IT si electrocasnice, turism, asigurari, cursuri online, industrii, servicii medicale, educatie, e-commerce-ul poate fi o solutie viabila si fiabila in orice moment, piata nefiind limitata, iar vanzarile putand fi realizate atat pe piata interna, cat si internationala, doar cu un simplu click si completarea unor informatii minime.

  • Preturi mult mai competitive

Deoarece magazinul online nu presupune investitii majore, angajare de personal pentru toate departamentele, gestiune si stocuri fizice mari (unele nici macar nu lucreaza pe stocuri ) ceea ce ar presupune achizitionarea de softuri si multe altele, acesta poate jongla cu preturile si poate adopta politici de preturi mult mai avantajoase pentru consumatori sau parteneri, sau poate face oferte mult mai multe si mai bogate.

  • Functionare fara frontiere de fus orar - non-stop

Deoarece, de regula, ziua suntem foarte ocupati cu serviciul, familia si alte lucruri impetuos necesare, acest lucru ocupandu-ne tot timpul, uneori, ca si consumatori cautam solutii cat mai practice si rapide pentru a achizitiona produsele de care avem nevoie. Prin intermediul internetului exista acum posibilitatea de a prospecta mai multe magazine, mai multe oferte, la orice ora si in orice tara, iar achizitia o putem face usor, oricand, fara limita de timp, de fus orar si din confortul casei noastre.

  • In online exista acces la o piata globala de consumatori

Internetul nu are limite cand vine vorba de comert electronic. Orice companie isi poate extinde zonele de activitate atat pe pietele nationale cat si internationale cu un capital minim. Evolutia tehnologica permite astazi localizarea cu mare ususrinta a consumatorilor, fiind destul de la indemana sa aflam comportamentul de consum in online al oamenilor, ceea ce ne va ajuta foarte mult la dezvoltare viitoara si cu viziune pe termen lung a strategiilor de crestere a conversiilor si profitului.

  • Strategiile de promovare si marketing digital mult mai eficiente

Indiferent daca vorbim de campanii PPC/Google Adwords, Facebook Ads, E-mail marketing, content marketing sau creatie de bannere si newslettere, marketingul online este mult mai eficient in fata altor forme de comert, deoarece cu o investitie minima, putem realiza profit mult mai mare, intr-un timp relativ scazut.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro