Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cum alegi accesoriile auto pentru maşina ta?

Cum alegi accesoriile auto pentru maşina ta?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
462

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Maşinile de serie sunt fabricate pentru a acoperi nevoile medii ale clasei pe care o reprezintă. Pentru a trece la un nivel superior de echipare fără a înlocui automobilul pe care îl conduci trebuie să alegi accesoriile potrivite. Rolul acestora este de a creşte siguranţa şi confortul în timpul deplasării. Iată cum poţi alege accesoriile auto potrivite pentru maşina pe care o conduci:

Siguranţă


Începem cu un set de accesorii obligatorii, pe care mulţi şoferi le ignoră. Kitul alcătuit din triunghiuri şi vestă reflectorizante, extinctor şi trusă medicală nu trebuie să lipsească din portbagaj. Triunghiurile reflectorizante trebuie să fie două la număr deoarece în cazul unei avarii, dacă maşina rămâne imobilizată pe partea carosabilă, trebuie să aşezi unul la distanţă, pentru atenţionare, şi unul pe uşa portbagajului deschis, ca să fii vizibil pentru ceilalţi şoferi. Extinctorul şi trusa medicală sunt consumabile care expiră, aşadar la un control de rutină, pentru a nu risca primirea unei amenzi, trebuie să le prezinţi în termen de valabilitate.

O mai bună organizare


Indiferent de marcă, model sau nivel de echipare, spaţiul disponibil pentru bagaje poate fi insuficient sau ineficient. Pentru a depăşi acest neajuns, alege accesorii auto pentru maşină de la PTC AUTO în funcţie de locul în care depozitezi bagajele sau obiectele fără de care nu pleci la drum. Spre exemplu, în portbagaj trebuie să ai, pe lângă kitul de siguranţă de mai sus, o trusă cu câteva scule, câteva obiecte de curăţat specifice sezonului în care ne aflăm, la care se adaugă în mod evident bagajele ocazionale.

Paradoxal, cele mai mari probleme apar atunci când obiectele sunt puţine, deoarece se risipesc prin tot portbagajul, se pot vărsa sau deteriora la orice viraj. De mare ajutor pentru a ajunge cu ele la destinaţie sunt soluţiile de depozitare special confecţionate pentru portbagajul auto. Fie că alegi o plasă, un suport, o cutie sau o geantă cu fixare, vei putea aşeza uneltele separat de plasele de cumpărături, fără a avea grija lor în timpul deplasării. Produse similare există şi pentru organizarea obiectelor din habitaclu, cum ar fi organizatoarele pentru spătarul scaunelor.

Confort


De ambientul de care te bucuri în interiorul maşinii depinde în mare măsură starea ta de spirit la volan. Cu ajutorul accesoriilor potrivite vei putea trece mai uşor peste aglomerația din traficul urban sau peste problemele de infrastructură din ţară. Alege un odorizant de maşină profesional şi bucură-te de beneficiile aromaterapiei pentru minte şi trup. Pe măsură ce te vei opri asupra unei arome, aceasta poate deveni amprenta personală a maşinii tale, aşa cum parfumul preferat te reprezintă în viaţa de zi cu zi.

Multimedia


Telefonul mobil înlocuieşte o mulţime de dispozitive care au ieşit din uz. Hărţile, aparatul GPS, radiocasetofonul, CD playerul, detectorul de radar sunt doar câteva exemple. Pentru a avea acces la smartphone ai nevoie de cel puţin două accesorii: încărcător auto şi suport pentru telefon. Dacă maşina nu are car kit instalat, pentru a putea conecta telefonul la sistemul audio integrat, poţi obţine aceste servicii printr-un modulator Bluetooth. Astfel, vorbeşti la telefon, asculţi muzica preferată şi alegi traseul cel mai liber în condiţii de siguranţă cu smartphone-ul fixat pe parbriz sau pe bord.

Accesoriile potrivite pentru maşina ta sunt cele care îţi fac viaţa mai sigură, mai organizată, mai confortabilă şi mai uşoară la volan. În funcţie de stilul de viaţă şi de timpul pe care îl petreci în trafic vei putea alege obiectele necesare. Ţine cont tot timpul că siguranţa primează, alege şi foloseşte accesoriile fără încălcarea legii şi nu le lăsa să-ţi distragă atenţia în timp ce conduci.

Sursa foto: pixabay.com/photos/trunk-car-vehicle-automobile-2464979/

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/