Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Cristian Dumitrașcu din Dolj - Omul cu inima mare care mută munții pentru cauze umanitare

Cristian Dumitrașcu din Dolj - Omul cu inima mare care mută munții pentru cauze umanitare

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri social
Modificat
acum 11 luni si 1 zi
Apartine de
GlobalDev
Vizualizari
463

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Într- un oraș mic din județul Dolj, numit Filiași, se află un tânăr cu suflet mare. Din dorința de a face bine, acesta a reușit de-a lungul timpului, să își creeze o asociație non-profit, numită "Povestea mea", prin intermediul căreia a adus multe zâmbete pe buzele oamenilor aflați în nevoie. Cristian Dumitrașcu este numele lui, și o bună parte din timpul pe care îl are, îl folosește pentru a aduce bunăstare oamenilor aflați în nevoie. Acesta a reușit să strângă în jurul lui o echipă de voluntari, la fel de dornici să ajute, și ne îndeamnă și pe noi să le fim alături, spunând despre acțiunea de voluntariat că aceasta este "medicament pentru suflet".

Cristian coordonează o echipă întreagă de voluntari

Cristian este un om care își hrănește sufletul ajutându-i pe alții, și prin bunătatea lui, a reușit să aprindă și în cei din jur, nevoia de a fi om și de a-ți ajuta aproapele. Acesta a reușit să își creeze o echipă de voluntari, prin intermediul căreia încearcă necontenit să umple lumea de fapte bune. Și a înțeles că, pentru a face bine celor din jur e suficient să existe în tine dorința de a fi de ajutor. Acesta ne îndeamnă să participăm, cu mic cu mare, în viitoarele lui proiecte, susținând că, deși există mii de oameni aflați în nevoie, există alte mii de oameni capabili să ii ajute.

Deși este încă tânăr, Cristian Dumitrașcu a învățat poate cel mai important lucru pe care cineva l-ar putea învăța în viață. Să iubească. Cristian este un om care își iubește aproapele și care încearcă, pe cât posibil să facă lumea un loc mai bun. Cu ajutorul banilor, al alimentelor și al timpului pe care oamenii de nădejde din jurul lui i le-au pus la dispoziție, Cristian a reușit să facă ce alții poate nici nu își pot imagina. A reușit să aducă zâmbete, a reușit să facă familii să nu mai ducă grija zilei de mâine, a reușit să construiască și să renoveze locuințe pentru oameni nevoiași. A reușit să facă oameni fără speranța să aibă capacitatea de a visa din nou. Și asta doar cu ajutorul voluntarilor și al oamenilor cu suflet mare, care au donat asociației.

Cum l-a ajutat Cristian Dumitrașcu pe Cosmin din Comuna Sfircea?

Unul din numeroasele cazuri de care Cristian și voluntarii lui s- a ocupat a fost Cosmin, un băiat din comuna Sfircea, județul Dolj, care de la 11 ani, muncește să-și întrețină familia. Rămas fără mamă și trezindu-se adult peste noapte , acesta a ajuns să fie singurul sprijin pentru familia lui, tatăl său fiind la rândul său bolnav, și neputând să mai muncească pentru a-și întreține familia. În cazul acestui copil, Cristian Dumitrașcu a ajutat la construirea unei noi case, cât și a unui grup sanitar, de care el și familia lui să se poată bucura. Iar acesta nu este unicul caz fericit.

Sunt sute, poate chiar mii de fapte bune pe care Cristian le-a înfăptuit. Unele mai mici, altele mai mari, însă pentru el și echipa lui, la fel de importante. Ceea ce acest tânăr ne îndeamnă, este să luăm parte la minunea pe care vrea el să o înfăptuiască! Este un om care își dorește să facă mult bine, iar noi îl putem ajuta!

Vrei să te implici și tu? E simplu

Orice ajutor contează. În cazul în care și tu vrei și poți, există posibilitatea de a dona bani, prin intermediul conturilor deschise asociației. Orice ajutor, chiar dacă pare mic, poate fi de folos dacă ne unim forțele, așa că nu ezita să îl oferi! Deși pare neînsemnat, ar putea fi enorm, dacă am face-o cu toții. Dacă nu îți este la îndemână să donezi, însă crezi că poți fi de folos în orice mod posibil, poți încerca să te adresezi asociației "Povestea mea", prin intermediul paginii de facebook.

De asemenea, poți încerca, să aduci la cunoștința a cât mai multor apropiați de existența acestei asociații, astfel încât comunitatea creată să devină din ce în ce mai mare, ca toate aceste fapte bune să ajungă la urechile a cât mai multor oameni și să stârnească și în ei dorința de a face bine!


https://www.povesteamea.ro
Număr de telefon: 021 9312
Adresa de e-mail: asociatia@povesteamea.org
PayPal: paypal.me/povesteamea
REVOLUT: revolut.me/povesteamearo
REVOLUT: 0772007008
Conturi Bancare: Asociația Povestea Mea
RON: RO07BTRLRONCRT0536856701
EUR: RO54BTRLEURCRT0536856701
BIC / SWIFT: BTRLRO22
Deschis la Banca Transilvania

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro