Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

Cosurile de fum se curata mult mai usor cu produsele Unilift Serv

Cosurile de fum se curata mult mai usor cu produsele Unilift Serv

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
716

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mentinerea in parametrii optimi de siguranta a cosurilor de fum si a tuturor sistemelor de incalzire reprezinta principala conditie pentru ca acestea sa functioneze la nivel optim. Majoritatea avariilor pot aparea din cauza acumularii de reziduuri precum cenusa si funingine, care pot produce pagube majore daca nu sunt eliminate la timp. De aceea, in oferta Unilift Serv vei gasi intreg echipamentul de care ai nevoie in acest sens. Comanda aspiratoare pentru cenusa si asigura un mediu sigur si perfect functional!

De ce sunt atat de importante aceste mecanisme?
Cenusa produsa de arderea combustibililor, expusa la umezeala si temperaturi ridicate, se poate acumula treptat la nivelul cosului de fum si sa se transforme intr-o materie care prezinta un grad ridicat de risc. La o simpla scanteie, se poate aprinde si transforma intr-un adevarat incendiu. Asadar, pentru a elimina pericolul, curatarea periodica si mentenanta corespunzatoare sunt doua elemente esentiale. Pentru a putea face acest lucru, ai nevoie de echipament specializat, care sa faca interventia cat mai facila cu putinta. Aspiratoarele pentru cenusa sunt unul dintre elementele de baza, fara de care specialistul ar putea intampina probleme majore in eliminarea completa a materiei acumulate la niveluri mai adanci ale sistemului.

Alege variantele oferite de Unilift Serv
La Unilift Serv vei gasi tot echipamentul de care ai nevoie in acest sens. Cel mai important este fara indoiala aspiratorul pentru cenusa, deoarece acesta poate indeparta cu succes cantitati mari de reziduuri. Puterea ridicata de absorbtie, in combinatie cu o capacitate inalta de infiltrare in spatii mici, face ca interventia sa fie foarte usoara si eficienta. Reuseste sa absoarba chiar si cele mai dure depuneri, garantand un mediu curat si perfect functional.

Detine functionalitati moderne
Aspiratoarele Unilift au fost configurate in baza celor mai noi tehnologii pentru a putea garanta utilizarea eficienta, fara probleme de natura tehnica. Sunt prevazute cu programe adaptate tipului de problema pentru care sunt folosite. Specialistii le vor putea alterna in asa fel incat sa obtina cel mai bun rezultat. Una dintre cele mai importante functii pe care le poseda este cea de autocuratare a filtrelor. Acest lucru previne infundarea in timpul folosirii, cat si deteriorarea generala. Sistemul nu va risca sa fie suprasolicitat, iar interventia nu va fi intrerupta pentru a realiza acest procedeu manual. In pachetul disponibil pe site, vei putea selecta si o multitudine de accesorii cu ajutorul carora sa atingi cel mai inalt nivel de performanta. Fiecare dintre acestea este adaptat pentru cazuri diverse, ceea ce inseamna ca vei putea presta servicii pe o arie mult mai larga.

Colaborare cu producatori de top
Calitatea incontestabila a produselor este data in special de felul in care au fost produse si de materialelor utilizate. Astfel, pentru a nu exista probleme pe acest plan, toata gama de echipamente pentru curatarea si mentenanta cosurilor de fum este alcatuita din producatori renumiti, precum Starmix sau Teinnova.

Comanda produse adaptate nevoilor tale
Pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune produse in conformitate cu preferintele clientilor, am implementat un proces de comanda personalizat. Astfel, nu va trebui decat sa comunici de ce ai nevoie de un astfel de echipament si felul in care intentionezi sa il utilizezi, iar specialistii Unilift iti vor recomanda cele mai bune produse in raport cu detaliile comunicate.

Pe de alta parte, daca nu esti in totalitate sigur cu privire la ceea ce ai nevoie, beneficiezi de consultanta de specialitate. Astfel, vei fi indrumat catre cea mai buna alegere si vei avea garantia ca produsul comandat va reprezenta cea mai buna solutie de pe piata.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro