Cluj

Corul Armatei Rosii

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
1653

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 21 septembrie 201520:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Rosii concerteaza la Bucuresti si la Constanta

Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Rosii va lua cu asalt Romania. Aflat in premiera in Romania, Ansamblul Alexandrov va sustine doua spectacole de neuitat pentru publicul roman: pe 8 octombrie 2016, la Constanta, in sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor iar pe 9 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Pentru intalnirea cu publicul roman, Corul pregateste un recital de exceptie, din care nu vor lipsi cele mai consacrate piese rusesti (Kalinka, Razboiul sfant, Katiusa) dar si o surpriza uriasa: reinterpretarea in varianta corala a celor mai cunoscute piese ale formatiilor Queen si The Beatles.

Corul Alexandrov este cel mai mare ansamblu artistic din Rusia. Data infiintarii este considerata ziua de 12 octombrie 1928, atunci cand a avut loc si primul concert pe scena Casei Centrale a Armatei Rosii. In acele timpuri, ansamblul era format din doar 12 persoane. La jumatatea anilor ‘30, corul numara deja aproape 300 de membri, iar renumele sau depasise demult granitele Uniunii Sovietice.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Concert