Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Core IT Service

Detalii magazin/service IT

Adresa
Florești, Strada Somesului, nr. 12
Telefon
0770112291
Social links
Categorie
Magazine / service IT
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1026

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin/service IT

Core IT Service Floresti

Societate comerciala cu experiență și promptitudine in domeniul IT, își oferă serviciile pe raza județului Cluj. Acestea includ servicii de reparații și mentenanță, PC, laptop, imprimante, rețele, server, etc. Deasemeni încurajăm conceptul de EXTERNALIZARE SERVICII IT.

Externalizarea serviciilor IT este procesul prin care o companie contracteaza o alta companie pentru a se ocupa de infrastructura IT interna (service calculatoare, instalare server, securizare retea, imprimante, cablare structurata, achizitii hardware, consultanta it, etc.). La noi acest proces de externalizare este in plina dezvoltare. Pentru marea majoritate a companiilor din Romania, externalizarea IT poate duce la o scadere drastica a cheltuielilor.

Orar magazin/service IT

Luni - Vineri: 8:30 - 18:30
Sambata: 9:00 - 14:00

Filtre magazin/service IT

Deschis: Sambata

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro