Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Consultanță pentru înființări firme și servicii complete oferite de Gaminvest

Consultanță pentru înființări firme și servicii complete oferite de Gaminvest

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
393

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Agenția Gaminvest reprezintă o soluție inspirată atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. Compania oferă multiple servicii pe care le poți alege, acestea incluzând oferte imobiliare, înființări firme, servicii imobiliare, recrutare personal sau fonduri europene. Pe site ai la dispoziție tot ce trebuie să știi despre fiecare serviciu în parte. De asemenea, Gaminvest îți oferă ajutor în găsirea spațiilor potrivite pentru tine și/sau firma ta, astfel încât să beneficiezi de multă accesibilitate.

Ofertele în materie de imobiliare de vânzare includ apartamente, case sau vile, spații comerciale, birouri de vânzare, hale, depozite sau spații industriale, terenuri de vânzare, imobile, clădiri și conacuri. Dacă îți dorești doar să închiriezi toate acestea, o poți face prin ofertele de imobiliare închirieri. De cealaltă parte, compania îți pune la dispoziție secțiunea de oportunități, investiții și afaceri, în care sunt de vânzare proiecte energetice sau alte posibilități de a propulsa afacerea ta în topul preferințelor.

În cazul în care te-ai decis să îți deschizi o firmă, ai ocazia de a alege consultanta pentru infiintari firme, din partea specialiștilor. Gaminvest te ajută să îți deschizi SRL sau PFA în doar 5 zile lucrătoare. Așadar, dacă ai așteptat mult pentru visul tău de a înființa o afacere, acum nu mai trebuie să aștepți! Online se pot înființa firme oriunde în România, de orice tip. Compania va evita complet birocrația și deplasările inutile pentru tine, totul fiind posibil de acasă, fără să fie necesar să te deplasezi. Totodată, dacă dorești să urmezi calea clasică de deschidere a firmei, poți merge la biroul companiei în mediul fizic.

Recrutare personal și locuri de muncă


Gaminvest este o agenție complexă, care oferă cu adevărat servicii numeroase pentru fiecare dintre noi. În materie de recrutare personal, ai ocazia de a solicita personal pentru firma ta, de a căuta și în același timp de a căuta loc de muncă. Partea de HR oferă servicii de recrutare și plasare personal în România și în străinătate. Pentru companiile de la noi din țară se oferă servicii precum cele de recrutare și selecție personal, cele de plasare personal din ASIA sau leasing personal - subministrare - muncă temporară.

Aceste servicii sunt valabile pentru toate tipurile de firme, dar și pentru toate dimensiunile acestora (mici, medii sau mari). Dacă vrei să cauți printre anunțuri, poți alege din mai multe țări, departamente, industrii sau tipuri de job. Același lucru se întâmplă și în cazul în care ești în căutarea unui loc de muncă. Pentru mai multe detalii vezi site-ul oficial Gaminvest.ro.

Servicii profesionale în materie de fonduri europene


Echipa de specialiști din cadrul Gaminvest Group îți oferă servicii profesionale în materie de fonduri europene. Se lucrează cu pachete premium, ce au în vedere servicii calitative pentru cele mai exigente cerințe, cu rezultate pe măsura așteptărilor. Personalul instruit și calificat în obținerea fondurilor europene se va ocupa în totalitate de dosarul tău, astfel încât să beneficiezi de acestea în cel mai scurt timp.

Date de contact:
+4 0359 481 084
contact@gaminvest.ro

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro