Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Consultanță în afaceri din partea unui expert - succesul garantat pe toate planurile

Consultanță în afaceri din partea unui expert - succesul garantat pe toate planurile

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1028

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fie că este vorba de o afacere ce abia acum se clădește sau de una care are experiență pe piața de profil, serviciile de consultanță în afaceri din partea unui expert sunt importante. Probleme în cadrul companiei pot apărea atunci când ne așteptăm mai puțin, iar dacă nu ne-am mai confruntat cu genul acela de situație, rezolvarea ei nu va fi un lucru tocmai simplu. Un consultant expert în afaceri, precum Ilina Sirbu, nu doar ca te va ajuta în rezolvarea problemelor de orice natură din cadrul firmei, dar va și preveni apariția acestora. Pentru clujeni și nu numai, Ilina Sirbu este soluția ideală pentru ca afacerea să se desfasoare normal și totodată, să prospere.

Consultanta in afaceri si management, Ilina Sirbu propune, pentru ca o afacere să devină de succes, parcurgerea urmatoarelor etape:

Comunicarea interumană

Deși pare un proces simplu pe care îl stăpânește fiecare, comunicarea interumană este în esență un proces care se bazează pe ascultarea atentă, necritică, empatică, eliberată de judecațile proprii. Acest tip de comunicare pe care Ilina Sirbu îl propune stabilește conexiuni între oameni și scoate la lumină numeroase modalități eficiente de înțelegere a celor din jur.

Comunicare managerială

În acest tip de comunicare totul pleacă de la interesele comune ale colegilor din diferite departamente. Pentru ca o firmă să aibă succes, trebuie ca fiecare membru să poată comunica eficient atât oral, cât și în scris. Ilina Sirbu le explică managerilor de ce trebuie să își expună deciziile ferm și convingător. Aceștia trebuie să cunoască importanța unei comunicări eficiente și a stăpânirii acesteia.

Dezvoltare personală

Ședintele de dezvoltare personală au ca scop înțelegerea tehnicilor de comunicare verbală și nonverbală, de dezvoltare a spiritului receptiv. O atitudine pozitivă pe care Ilina Sîrbu o propune este modalitatea de dezvoltare atât pe plan profesional, cât și pe celelalte planuri - social, familial. Totodată, este o modalitate eficientă prin care orice persoană se poate integra în diverse medii sociale, de interrelaționare, dar și de a depăși problemele personale. În acest caz se urmărește îndeaproape identificarea cauzelor și a soluțiilor de reintegrare în diferite grupuri.

Consultanța în management

Orice companie are nevoie de un astfel de serviciu pe care Ilina Sîrbu îl oferă cu plăcere. Totul ține de consiliere, spirit obiectiv și oferirea de solutii pentru binele business-ului. Este importantă alegerea unui astfel de serviciu deoarece se vor crea stategii pentru ca firma să se dezvolte corect. Totodată, în cadrul unei echipe unde lipsesc anumite experiențe, consultanta in afaceri managerială vine cu un aport de acumulare a unor capacități și cunoștințe. Este, mai pe scurt, asul din mânecă, o resursă suplimentară de idei pentru ca firma să se propulseze în top.

Cei interesați de astfel de servicii de la un expert în consultanță în afaceri și management precum Ilina Sîrbu pot accesa site-ul de unde pot acumula și mai multe informații, în completarea celor enunțate anterior. O firmă funcționează la capacitate maximă atunci când totul se bazează pe principii bine definite.

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro