Cluj

Consuela interlopa

Consuela interlopa

Detalii spectacol

Telefon
0730083880
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Apartine de
Teatru de Club - Napoca 15
Vizualizari
1070

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 25 mai 201720:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Consuela interlopa (text în premieră scris de Adonis Bunghis) se dezvăluie spectatorilor prin farmecul ștrengăresc și nonșalanța limbajului - câteodată afectat până la patetism însă condimentat adesea cu stil și rafinament. Ea este diva adulată de toți, trecută prin viață, o Mata Hari a vremurilor noastre ce vine în lumina reflectoarelor să ni se destăinuie cu povestea ei de viață plină de peripeții ce frizează ridicolul, dar plină de umor și cu ușoare accente dramatice.

Această nimfă vânată de Interpol scapă mereu ca prin urechile acului, mânuind cu tact atât revolverul cât și arta limbajului. Are o intuiție extraordinară citind omul în câteva secunde, dublată de o inteligență aparte, mascată de ironie și aparentă duritate diluate de haz și caterincă ieftină.

Înșelată în dragoste, ea reprezintă totuși o lecție de viață deschisă pentru toate femeile dezamăgite în amor, un imbold de a continua să crezi în dragoste, chiar și atunci când ești rănită. Dacă reușești să-i penetrezi masca histrionică a superficialității și indiferenței vei reuși să-i deslușești corzile sensibile ale sufletului, inocența pierdută, sensibilitatea unei inimi candide însă străjuită de armura de fier a durităților vieții care face din ea o mafioată veritabilă. (de nota 10).

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru