Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Construieste un adevarat brand prin publicitate pe Facebook

Construieste un adevarat brand prin publicitate pe Facebook

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1218

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Facebook-ul este un mod extraordinar prin care sa cresti o afacere, sa creezi brand awareness si sa atragi o audienta cat mai mare pe care sa o transformi in potentiali clienti. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand incepi sa faci publicitate pe Facebook ca parte din strategia ta de promovare. Insa daca doresti sa faci o pagina de Facebook pentru afacerea ta doar pentru ca alte afaceri au deja una, e timpul sa incepi sa gandesti mai strategic! Pe Facebook, publicitatea este complet diferita de felul in care iti gestionezi contul personal pe aceasta retea de socializare.

Ofera toate detaliile de care comunitatea din jurul tau are nevoie


Desi perceptia generala este ca oamenii nu acorda atentie descrierii unei pagini de Facebook, acest lucru nu se aplica in ziua de azi. Este extrem de important sa oferi toate detaliile despre afacerea ta atunci cand creezi o pagina sau daca ai deja una. In redactarea descrierilor trebuie sa folosesti cuvintele cheia care ar ajuta potentialii clientii sa gaseasca pagina. Asigura-te ca ai inclus programul de lucru, locatia, identitatea vizuala pentru a forma o imagina de ansamblu care sa arate clar si prietenos ce reprezinta afacerea.

Foloseste Facebook live in strategia ta de publicitate


O alta metoda excelenta de a atrage public pe pagina este incorporarea live-urilor pe Facebook in strategia de marketing. Un live pe Facebook ajuta foarte mult strategia de publicitate pe Facebook. Este o oportunitate buna sa transmiti content exclusiv si sa atragi o adienta mai mare, mai ales ca partea de content video este cea mai eficienta in acest sens. Platforma de Facebook are incorporate o sumedenie de functii care te ajuta sa vinzi, inclusiv butonul ”Shop now”. Adevarata promovare in publicitatea pe Facebook este sa aduni cat mai multe conversi de la audienta formata. Conversiile se fac in functie de tipul produsului vandut, astfel ca trebuie sa gasesti reteta perfecta pentru publicitate pe Facebook pentru produsul tau!

Pentru a aduce cat mai multe conversii din pubilicitate pe Facebook trebuie sa testezi inainte diferite tipuri de reclame si sa iei in considerare ca marea majoritate a potentialilor clienti nu vor cumpara prompt. Insa, cu cat e mai usor si mai clar procesul de cumparare, cu atat conversiile vor fi mai multe. O metoda eficienta pentru un ROI mare (returnare a investitiei) este sa promovezi la inceput prin publicitate pe Facebook produsele care sunt cele mai cumparate. Ai incercat sa-ti promovezi afacerea prin email marketing sau o promotie pe site? Transfera produsele pe Facebook si targheteaza audienta cu cei care au interese sau activitati similare. Nu doar ca te va ajuta sa cresti vanzarile spre audienta deja creata, dar iti va aduce si noi clienti.

Apeleaza la profesionistii media


Facebook este una dintre cele mai populare plaforme de Social Media din toata lumea, fiind in acelasi timp o baza semnificativa pentru a construi o afacere sau un brand de succes. Fortin Agency iti ofera echipe de specialisti care cunosc toate secretele Facebookului si detin metodele pentru a crea spatiul perfect unde brandul

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro