Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Consolidează relațiile de afaceri prin oferirea unui coș cadou marca CadoulSpecial.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1186

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vine Crăciunul, cel mai aglomerat moment al anului pentru toate tipurile de afaceri. În acest sezon poți deschide ușile pentru noi clienți și poți consolida relațiile cu clienții existenți. Deci, cum poți realiza acest lucru?

Ei bine, un mic mod dar sigur de a atrage atenția este prin oferirea unui coș cadou corporat. Este important ca darurile să fie în conformitate cu bugetul companiei. Totuși aceste coșuri cadou sunt perfecte în această privință. Un loc în care poți găsi coșuri accesibile dar care să aibă un mare efect pozitiv asupra beneficiarilor este magazinul online Cadoul Special.

Aici vei găsi un cadou care să servească atât pe plan personal cât și corporativ, un dar care nu va trece niciodată neobservat. Aceste coșuri cadou Crăciun pot fi folosite pentru a aborda noi clienți în timp ce profiți de spiritul Crăciunului. Această sărbătoare și darurile sunt cea mai bună scuză pentru a aborda noi clienți și pentru a începe o nouă relație de afaceri. Un cadou de Crăciun ar trebui să facă clientul să se simtă special iar un coș cadou atractiv marca CadoulSpecial.ro este cel mai sigur mod de a realiza acest lucru. Este cunoscut faptul că este mult mai probabil ca un client să se întoarcă dacă se simte apreciat și îngrijit.

Acest magazin online este recomandat de vasta experiență ce a dobândit-o de-a lungul timpului în comercializarea de coșuri cadou, de clienții și companiile de renume care au colaborat cu succes în cei 10 ani, de numărul impresionant de mare de livrări naționale, de promptitudinea, seriozitatea de care dau dovadă și de standardele înalte de calitate pe care le respectă. În plus, calitatea produselor, designul și decorul foarte elegant, rapiditatea livrării și capacitatea de a rezolva de fiecare dată nevoile clienților clasează magazinul în vârf.

Majoritatea coșurilor prezente în colecția pentru Crăciun 2018 conțin: băuturi atent selecționate precum vinuri nobile și de colecție, whiskey, vodkă, șampanie, cognac și delicii apetisante precum ciocolată, cozonaci, panettone, biscuiți, fursecuri, trufe de ciocolată, bomboane, borcane cu dulceață, turtă dulce, praline, dar și cafea sau ceai. Pentru cei mai tradiționaliști clienți, CadoulSpecial.ro a pregătit în acest an două exemple de coșuri care conțin câteva produse tradiționale.

Coșul cadou MC17 prezent în magazinul online conține:

- o sticlă de vin roșu Lirio Special Reserve
- un cozonac tradițional împletit cu nucă și cacao
- o cutie de praline Kandia Caramel și cacao cu arahide
- o ciocolată Roshen Dark Chocolate
- o ceașcă tradițională ceramică pictată manual
- o decorațiune în formă de brăduț
- un castron tradițional ceramic pictat manual.

Coșul cadou MC52 este un alt coș cu specific tradițional și conține:

- o sticlă de vin roșu demisec Fetească Neagră Cervus Cepturum - Crama Ceptura
- un cozonac tradițional cu cremă de nucă și cacao
- un salam de Sibiu
- un cașcaval împetit cu piper
- un castron ceramic tradițional pictat manual
- o ceașcă ceramică tradițională pictată manual
- un șervet decorativ tradițional
- cârnați tradiționali afumați
- o cutie de bomboane de ciocolată Assortment of Chocolate
- dulceață de fructe Bunătăți de Topoloveni
- un brăduț decorativ.

Trimiterea de coșuri de înaltă calitate ca și cadouri de Crăciun reflectă interesele și scopul firmei tale, va consolida relațiile cu clienții, ceea ce va duce la vânzări viitoare. Aceste gesturi mici de apreciere îi vor ajuta pe aceștia să înțeleagă că îi prețuiești atât ca indivizi, cât și ca și clienți.

cadoulspecial.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro