Cluj

Conferința Zoom IN

Conferința Zoom IN

Detalii eveniment

Telefon
0773812860
Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
950

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 27 aprilie 20179:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Într-un mediu organizațional atât de dinamic precum cel actual, apar mereu noutăți, concepte revoluționare care promit să rezolve nevoile companiilor. Dacă, însă, aceste concepte nu sunt înțelese pe deplin și implementate corespunzător în organizații, se pot transforma din investiții în cheltuieli.

Pentru a privi cât mai obiectiv noile tendințe din piața organizațiilor și a resurselor umane, dar și pentru a afla cum pot fi acestea adaptate fiecărei companii, Azimut Happy Employees vă invită la conferința regională Zoom IN, care va avea loc în 27 aprilie, la The Office, Cluj-Napoca.

De ce este diferită conferința Zoom In?
Conferința Zoom IN este spațiul în care se ,,pun sub lupă” ultimele noutăți din piață, pentru companii și angajați, într-o manieră practică, interactivă și integrată. Tema acestei ediții este Organizational well-being, iar speakerii vor aduce perspectiva lor internațională, științifică, practică și locală asupra conceptului. Auzim tot mai des despre well-being, îl confundăm chiar cu wellness-ul și omitem, nu de puține ori, definirea și implementarea lui corectă. Așadar, în cadrul conferinței Zoom IN, ne vom informa cât mai corect asupra conceptului și strategiilor de well-being organizațional.

De ce să dai Zoom IN?
Pentru că informația înseamnă putere. Cine reușeste să înțeleagă ce este well-being-ul organizațional cu adevărat și cum poate fi acesta aplicat corect în organizație, va implementa strategii mai sustenabile, unitare și obiective pentru angajații săi.

Pentru a fi parte dintr-o comunitate de specialiști. 100 de persoane din sectorul IT, producție și servicii, din middle și top management, se vor reuni, pentru a dezbate și lucra cot la cot, în cadul conferinței, cu specialiști naționali și internaționali care studiază și urmăresc aceste concepte de ani.

Pentru că vei avea parte de o abordare practică, interactivă. Plenară cu participare directă, cu studii de caz reale; workshop-uri practice, acoperind sfera financiară, emoțională și socială a well-being-ului organizațional; instrumente aplicabile, care să îți ușureze munca zilnică; plus, un masterclass cu locuri limitate, susținut de Miranda Ash- Chief of Community la WorldBlu.

Dă un Zoom pe site-ul conferinței pentru a vedea agenda, cine sunt speakerii și pentru a-ți lua biletele la preț de early bird! Ne vedem la conferință!

Evenimentul este organizat de Azimut Happy Employees – o companie clujeană care încă din 2008 se concentrează pe dezvoltarea programelor care să crească eficiența, productivitatea, angajamentul și motivația echipelor și a angajaților. În încercarea de a ne atinge viziunea ca toate echipele din lume să-și atingă potențialul lor maxim, oferim servicii de training, team building, consultanță și coaching.