Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Conferinta: Ia-ți sănătatea în propriile mâini!

Conferinta: Ia-ți sănătatea în propriile mâini!

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
759

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 12 iunie 2024 - Ieri 13 iunie 2024

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Dacă îți dorești să afli mai multe despre corpul tău, despre cum să-l asculți și să ai grijă de el, te aștept la conferința „Ia-ți sănătatea în propriile mâini!”, urmata a doua zi de un workshop care va avea loc la CLUJ-NAPOCA. Intenția mea este de a te susține să-ți îmbunătățești calitatea vieții, să-ți găsești echilibrul și să elimini cât mai multe obstacole din calea sănătății tale.
Conferința va avea loc MIERCURI 12 iunie, începând cu ora 17:00 și va dura aproximativ 3 ore, timp în care voi prezenta sfaturi generale pentru o viață sănătoasă, pornind de la nutriție, sănătatea inimii și a minții, până la recomandări legate de dezvoltarea personală și sport. Abordarea mea este una integrativă, holistică, punând accent și pe cauzele emoționale ale afecțiunilor, iar la finalul conferinței vom avea și o secțiune de întrebări și răspunsuri.
Dată conferință: 12 iunie, în intervalul 17:00- 20:00
Locație: Exclusiv Catering & Events Cluj, Bulevardul muncii nr 217-219
Conferință: 159 lei
Workshopul de JOI, 13 iunie se va desfășura în intervalul 11:00 -14:00 și va fi un eveniment în care vom aprofunda împreună, într-un cadru mai restrâns, subiectele conferinței și voi face recomandări individuale. Astfel, vei avea ocazia să adresezi întrebări mai specifice și să primești răspunsuri personalizate!
Dată workshop: 13 iunie, în intervalul 11:00-14:00
Locație: Exclusiv Catering & Events Cluj, Bulevardul muncii nr 217-219
Pret Workshop: 555 lei
Pentru înscriere și achiziționarea biletelor, te invitam sa accesezi siteul: https://doctorcezar.ro/evenimente/

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/