Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Concert Kenny Garrett

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 6 zile
Vizualizari
1309

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 11 mai 201520:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Legendarul jazzman Kenny Garrett, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului concertează la Cluj-Napoca.

Luni, 11 Mai 2015 ora 20:00, Opera Română din Cluj-Napoca găzduiește un eveniment cultural de excepție, unde vom avea ocazia să ascultăm o combinație a sunetului cu emoția în interpretarea lui Kenny Garrett alături de muzicienii Vernell Brown (pian), Corcoran Holt (bass), McClenty Hunter (baterie) şi Ruby Bird (percuție).

Marți, 12 Mai 2015 ora 20:00, acelasi concert va putea fi ascultat in Timisoara la Casa de Cultură a Studenților si in 14 mai la Sala radio din Bucuresti.

Considerat de publicaţia Washington City Paper drept „cel mai important saxofonist alto al generaţiei sale” iar de către The New York Times „cel mai admirat saxofonist alto de jazz după Charlie Parker”, Kenny Garrett a câștigat Premiul Grammy la categoria „American post bop jazz saxophonist and flautist” şi nenumărate alte premii, distincţii, nominalizări, el fiind frecvent selectat în topurile unor reputate reviste de specialitate precum Down Beat şi Billboard.

Pe cât de înzestrat ca muzician – instrumentist şi compozitor – pe atât de activ şi dinamic, Kenny Garrett a îmbinat permanent prezenţele pe scene de concert şi festival cu munca în studiourile de înregistrări. Astfel, discografia sa numără până în prezent nu mai puţin de optsprezece albume în calitate de lider şi alte 31 de discuri ca sideman.

Decisivă pentru formarea muzicianului cât şi pentru notorietatea sa a fost colaborarea, timp de cinci ani, cu grupul celebrului trompetist Miles Davis, inclusiv prin realizarea a trei albume împreună cu acesta. În cariera sa de peste trei decenii, Kenny Garrett a colaborat cu iluştri exponenţi ai jazz-ului contemporan precum, pe lîngă cei înainte menţionaţi, Art Blakey, Joe Henderson, Brad Mehldau, Freddie Hubbard, Woody Shaw, McCoy Tyner, Pharoah Sanders, Brian Blade, Marcus Miller (cu care a înregistrat cinci CD-uri), Chick Corea, John McLaughlin, Herbie Hancock, Bobby Hutcherson, Ron Carter, Elvin Jones, Mulgrew Miller.
Evenimentul este organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.

Concerte:

11 mai - Kenny Garrett Quintet - Teatrul National Cluj-Napoca

12 mai - Kenny Garrett Quintet - Casa Studentilor Timisoara

14 mai - Kenny Garrett Quintet - Sala Radio București

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro