Cluj

Concert Trooper

Concert Trooper

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Apartine de
Hard Club
Vizualizari
455

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 octombrie 201722:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Începutul toamnei aduce o nouă surpriză muzicală din partea formației Trooper: „An Iron Tribute – Part III”. Pornită din dragostea pe care cei șase trooperi o au pentru muzica formației Iron Maiden, cea care le-a dat și dat numele, inițiativa s-a bucurat de un mare succes în rândul ascultătorilor de muzică rock din întreaga țară.

Reunind cele mai frumoase piese din discografia Iron Maiden cu piesele care i-au făcut cunoscuți și iubiți pe Trooper, concertele din seria „An Iron Tribute” oferă o experiență de neuitat.

Vorbind despre această serie de concerte, Alin Dincă (Coiotu), solistul vocal Trooper spunea: „Am văzut cât de mult s-au bucurat mereu oamenii atunci când ne-au auzit cântând peise Iron Maiden. Prin urmare, am hotărât să pregătim un nou turneu An Iron Tribute”.

Concertele sunt structurare în două părți, o primă oră de hituri Iron Maiden și o a doua oră de piese Trooper, trecând prin toate cele opt albume de studio. Vom încerca să ajungem în cât mai multe orașe până la finalul lunii aprilie 2018. Nu voi spune ce piese Iron Maiden vom cânta, însă garantez că este cu adevărat un best of.

Așadar, puneți mâna pe discografiile Iron Maiden și Trooper. Venim cu cel mai tare setlist!”

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta