Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Concert thrash metal la Cluj

Concert thrash metal la Cluj

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1569

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 2 martie 201520:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Luni 2 martie 2015, in Irish Music Pub - 100% concert de metale grele din Grecia!
Pe scena:

MEMORAIN (speed thrash metal/Atena)
FLOATING WORLDS (melodic metal/Atena)

O excelenta trupa greceasca care stie sa stinga setea de thrash metal! Cu 16 ani in spate, in care s-au cules roadele unor colaborari de senzatie (James Murphy - ex-Testament, Obituary si Death, Nick Menza - ex-Megadeth si Jeff Waters – Annihilator fiind printre numele grele cu care Memorain a lucrat), formatia porneste in 2015 in turneul de lansare a celui de-al saselea album, "Zero Hour"! Iar pe 2 martie ii vom vedea pentru prima data la Cluj-Napoca.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
FLOATING WORLDS (melodic metal/Atena)

Intr-o seara de metale grele Floating Worlds va insemna cu siguranta sarea si piperul unei nopti memorabile. Desi cu 17 ani de activitate, Floating Worlds a lansat doar doua albume, din cauza deselor schimbari de componenta. Totusi in 2015 formatia porneste in primul ei turneu european, ceea ce vom vedea pe 2 martie la Irish Music Pub fiind o sinteza originala de melodic metal, progressive si... soundtrack rock!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
IRISH MUSIC PUB (Str. Horea nr. 5, Cluj-Napoca).
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Luni 2 martie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 15 lei (de vanzare numai in seara concertului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata trupelor participante.

Eveniment organizat de Rock Tour Agency Croatia si sustinut de Metal Under Moonlight.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/