Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Concert Straight from the Bottle

Concert Straight from the Bottle - Texas Funky Blues-Rock, miercuri | 3 decembrie | ora 21:00

Detalii petrecere/concert

Telefon
0264439043
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1543

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 3 decembrie 201421

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Diesel Club vă invită la un concert de excepţie al trupei Straight from the Bottle - Texas Funky Blues-Rock, miercuri, 3 decembrie, ora 21:00.

Straight From The Bottle este o trupă ce oferă o interpretare foarte intensă, directă, simplă, personală şi verde-n faţă a muzicii blues, fără ocolişuri, fără compromisuri, exact ca senzaţia oferită de o bere rece sorbită direct din sticlă într-o după-masă toridă de vară.

Trupa a fost infiinţată în 2004 de Bogdan Cristea(chitară) în Bistriţa, împreună cu toboşarul Flaviu Satmar (ulterior Vespera, Fluturi pe Asfalt, Dusty Old Records), vocalistul Bogdan Mezofi (ulterior Grimus)şi basistul Cristi Andreies. Este prima trupă de Texas-Blues din România, genul fiind caracterizat printr-un blues energic, ritmat, pe alocuri cu accente de funk şi rock.

După o perioadă de pauză, timp în care Bogdan Mezofi a format trupa Grimus la Cluj, trupa s-a reunit în formula actuală la Cluj şi concertează intens în toată ţara începând din 2012, chiar având onoarea de a închide, în 2013, printr-un jam session cu renumitul bluesman Vali Răcilă, Napoca Blues Jazz and Wine International Festival.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro