Cluj

Concert Sarah Brightman

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1197

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 22 octombrie 201920:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

,HYMN’ - SARAH BRIGHTMAN în concert, la BUCUREȘTI și la CLUJ

Sarah Brightman, cea mai de succes soprană din lume, vedeta cu recorduri impresionante la albumele vândute va fi prezentă la București și la Cluj cu ocazia turneului mondial ,,HYMN: Sarah Brightman în concert’’ Turneul mondial ,,HYMN: Sarah Brightman in concert’’ va cuprinde anul viitor Bucureștii - Sala Palatului, pe 21 octombrie, ora 20.00 si Cluj Napoca- Sala Polivalenta, pe 22 octombrie, ora 20.00.

Biletele pentru turneu vor fi puse în vânzare publicului larg începând cu data de vineri, 14 decembrie 2018, ora 11.00, și vor fi disponibile la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe vandbilete.ro, entertix.ro, bilete.salapalatului.ro, iabilet.ro.

Cred că fanii ar trebui să… aștepte neașteptatul!" – a declarat Sarah Brightman înainte de începerea turneului mondial ,,HYMN: Sarah Brightman în Concert’’ care va debuta în America de Sud și va cuprinde peste 125 de spectacole pe cinci continente.

Sarah Brightman, îmbărcată în Swarovski

Pentru a spori atractivitatea și magia concertelor sale, Sarah Brightman colaborează cu celebra firmaă ”Swarovski”, special pentru acest turneu mondial. Costumațiile sale de scenă, impresionante, sofisticate, create și elaborate până în cel mai mic detaliu, dar și tiarele orbitoare vor avea în componență cristale Swarovski. Fanii vor avea posibilitatea de a lua acasă un ”memento” strălucitor dintr-o varietate de produse personalizate din linia de produse ce poarta semnatura lui Sarah, linie creată, confecționată manual și impodobită cu cristale de la Swarovski.

Mai multe informatii despre acest parteneriat atât de special, vor fi dezvăluite în lunile următoare.
A fost lansat noul album Sarah Brightman - ,,HYMN’’

Sarah Brightman a lansat pe 9 noiembrie 2018cel de-al cincisprezecelea album al său, intitulat HYMN (Decca Gold/Universal Music Group). HYMN este prima înregistrare de studio a artistei de la lansarea în 2013 a albumului ”Dreamchaser”, care a dominat topurile internationale, Sarah Brightman fiind pionierul stilului clasic crossover, fiind și nominalizată la premiile GRAMMY pentru mai multe Discuri de Platină cucerite prin vânzarea de albume.
"Sunt atât de încântată să împărtășesc bucuria apariției acestui album cu toți fanii mei din întreaga lume” – a declarat artista. ”HYMN este incitant de eclectic, cuprinzând stiluri diferite de muzică, și aștept cu nerăbdare sa interpretez piesele cele noi cu ocazia turneului mondial. Fiecare proiect musical al meu a venit din inimă, din acea emoție care mă însoțește pretutindeni și am vrut să dăruiesc cântece care sa sune foarte frumos și înălțător. Pentru mine <<imnul>> sugerează bucuria deplină, un sentiment de speranță și lumină, ceva familiar și sigur, si sper ca sentimentul rezonează prin muzica mea".
Sarah Brightman s-a întors în studioul de înregistrări în 2016 pentru a începe să lucreze la HYMN împreună cu producătorul și colaboratorul său,Frank Peterson, cel care i-a influențat în mod semnificativ cariera și care a culminat cu productia a opt titluri de referință, definitorii pentru artistă: ”Dive” [1993], ”Fly” [1995], ”Timeless (Time To Say Goodbye)” [1997], ”Eden” [1998], ”La Luna” [2000], ”Harem” [2003] si ”Symphony and Winter Symphony” [2008].

HYMN, având o tematică spirituală, este o colectie inspirată de melodii orchestrate, cu acompaniament coral, despre a carei înregistrare Brightman spune ca a simțit-o ca fiind extrem de liniștitoare pentru această perioada a vieții ei. Chiar și albumulaproape că a făcut înconjurul lumii, pentru că a fost înregistrat în studiourile din Hamburg, Miami, Londra, Vancouver, Los Angeles, New York și Budapesta.

Tonalitatea mistică și înălțătoare a lui ”HYMN” este dată chiar de melodia ce poartă același nume - o piesă a formatiei britanice prog-rock ”Barclay James Harvest”. Albumul cuprinde melodii ale unor compozitori moderni precum Eric Whitacre, muzicianul și compozitorul japonez Yoshiki ("Miracle") si DJ-ul german Paul Kalkbrenner ("Sky and Sand"). Piesa de final este o nouă interpretare a celebrului duet Sarah Brightman - Andrea Bocelli, "Time to Say Goodbye", cu versuri scrise chiar de ea, pentru prima dată în limba engleză.

Cunoscută și apreciată pentru vocea sa ”în gamă de trei octave” si pentru pionieratul mișcării muzicale clasice - crossover, Sarah Brightman a reușit vânzări globale de peste 30 de milioane de albume. Este singurul artist care a cucerit simultan și ajuns pe primele pozitii atât în top-urile ”Billboard” de muzică de dans, cât și în cele ale muzicii clasice; Sarah Brightman a câștigat peste 180 de Discuri de Aur si Platină pentru vânzările de albume în peste 40 de țări. Prezența sa în celebra ”The Phantom of the Opera” a făcut ca în întreaga lume, coloana sonoră să se vândă în peste 40 de milioane de exemplare. Duetul său cu Andrea Bocelli, "Time to Say Goodbye" a devenit un succes international care a vândut peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Albumele Sarah Brightman, ”Eden”, ”La Luna”, ”Harem” și ”Symphony” au ajuns în primele poziții ale top-urilor ”Billboards” și au fost promovate în turnee mondiale de mare succes. Să nu uitam că a concertat și la multiple evenimente prestigioase, precum concertul din 2007 dedicat Prințesei Diana, Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992 si Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

Biletele pentru turneu vor fi vandute publicului larg incepand cu data de vineri, 14 decembrie, ora 11.00, in reteaua Entertix/MyTicket, la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe vandbilete.ro, entertix.ro, bilete.salapalatului.ro, iabilet.ro. Biletele vor avea preturi cuprinse intre 750 lei si 150 lei pentru Bucuresti si intre 525 si 145 lei pentru Cluj.

Filtre petrecere/concert

Ocazii speciale: Concerte