Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Concert Sado Sathanas

Concert Sado Sathanas

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Apartine de
Hardward Pub
Vizualizari
1326

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 26 septembrie 201721:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

SADO SATHANAS, trupa de black metal din Dresda (Germania) fondată în 1996, sunt deja un grup cunoscut în România, vizitând țara noastră cu ocazia a numeroase showuri live, în principal în ultimii ani, când au promovat Opus Diaboli și Nomos Hamartia, cele mai recente albume full-length.

În 2017, datele live din România vor avea parte de o prezentare specială, prin cooptarea la chitara bass a lui Taly, cunoscut pentru activitatea sa cu Gothic.

La Cluj-Napoca, concertul va avea loc marți, 26 septembrie și va fi găzduit de Hard Club. Biletele vor fi disponibile la intrare, la prețul de 15 RON.

Vă mulțumim și vă așteptăm.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro