Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Concert Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling Trio

Concert Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling Trio

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1248

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Concert Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling Trio - "SOMETHING PERSONAL"

Diesel Events reia seria concertelor dedicate iubitorilor de jazz cu un excepţional trio polonez Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling Trio. Concertul va avea loc pe terasa Che Guevara Social Pub în data de 31 mai 2017 de la ora 20:00.

Componenta:
Paweł Kaczmarczyk - piano
Kuba Dworak - bass
Dawid Fortuna - drums


Informaţii şi bilete:
Preţul biletelor este de 30 lei şi se găsesc la terasa Che Guevara Social Pub (Piaţa Unirii nr. 10)

Paweł Kaczmarczyk - este unul dintre cei mai mari pianiști ai tinerei generații, compozitor, solist și leader de grup. Numit revelația jazz-ului polonez pe scena europeană este apreciat pentru virtuozitate, creativitate și o tehnica desăvârşită.

Paweł Kaczmarczyk și-a făcut debutul la una dintre cele mai renumite case de discuri din Europa, ACT Music, alăturându-se astfel unor importante vedete precum Lars Danielsson, Esbjörn Svensson, Leszek Możdżer şi Nils Landgren.
Albumul "Complexitate în Simplitate", lansat la prestigioasa ACT Music în 2009, a deschis ușa carierei sale internaționale, Paweł Kaczmarczyk devenind cel de-al treilea muzician polonez (după Stańko și Wasilewski), care înregistrează la prestigioasa casă de discuri ca lider al propriei trupe. "Complexitatea în simplitate" de Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling a fost apreciat ca fiind albumul anului în sondajul organizat de Jazz Forum în rândul cititorilor, iar Paweł Kaczmarczyk a fost desemnat pianistul anului.

Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling este în turneu cu noul album "Something Personal", lansat în 2015. Ultima piesă de pe album, denumita "Garana", aminteşte prezenţa trio-ului pe scena apreciatului festival de jazz.

Concertul este organizat de Diesel Events cu sprijinul Institutului Polonez Bucureşti şi Green Hours Itinerant.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro