Cluj

Concert Eros Ramazzotti

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1591

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 24 septembrie 201520:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Eros Ramazzotti în premieră la Cluj-Napoca

Erros Ramazzotti cântă în premieră la Cluj-Napoca pe 24 septembrie, la Sala Polivalentă, în cadrul turneului de promovare “Perfetto 2015”. Un spectacol organizat de Events în colaborare cu Nu Coast.

Porțile se deschid la ora 18.00, iar spectacolul începe la ora 20.00. Trei categorii de bilete sunt deja epuizate - cele mai scumpe locuri puse în vânzare, dar și cele mai ieftinesunt vândute integral.

Showul lui Eros Ramazzotti va dura aproape două ore – spectatorii se pot aștepta atât la piese noi, de pe ultimul album lansat, “Perfetto”, dar și la hiturile care l-au făcut celebru. În scurtul timp pe care-l va petrece la Cluj, Ramazzotti va fi cazat la un hotel de 5 stele. Staff-ul său de aproape 100 de persoane ajunge cu cîteva zile înainte de concert, cu 4 autocare de turneu și 9 camioane. Italienii își aduc propria firmă de catering – Eros călătorește cu bucătarii săi. Cu ingrediente locale, ei vor pregăti preparate tradiționale pentru întreaga echipă.

Recomandăm spectatorilor sa vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la porțile de acces. Din cauza sunetului extrem de puternic, nu încurajăm prezența copiilor, însă, dacă părinții aleg sa vină alături de cei mici, recomadăm folosirea căștilor, iar copiii au acces doar în baza unui bilet valid. Cei cu vârste până la 5 ani au acces gratuit. Băutura și mâncarea vor putea fi achiziționate pe bază de jetoane.

Filtre petrecere/concert

Ocazii speciale: Concerte