Cluj

Concert de Muzica Evreiasca Mazel Tov

Concert de Muzica Evreiasca Mazel Tov

Detalii

Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Apartine de
Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca
Vizualizari
1131

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 28 martie 201818:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca și Formația klezmer a Comunității Evreilor din Cluj, în parteneriat cu Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică ”Octavian Stroia” și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj (CJCPCT) organizează în fiecare an acest concert de muzică tradițională evreiască, pentru a sublinia și a face cunoscute valorile culturale și frumusețea tradițiilor acestei minorități etnice.

Evenimentul artistic are ca scop principal dezvoltarea relațiilor interculturale, prin intermediul celor 50 de tineri instrumentiști și dansatori ai comunității evreiești, care vor oferi publicului spectator cele mai vibrante ritmuri muzicale, într-un concert de muzică klezmer, prin punerea în scenă a unui moment artistic deosebit, susținut de formația MAZEL TOV, din cadrul Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

În acest fel, publicul are ocazia să cunoască formațiile artistice studențești care activează în cadrul Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, iar tinerii instrumentiști au oportunitatea de a performa la diferite instrumente muzicale și de a se perfecționa.
Îl felicităm pe această cale pe colegul nostru, Dorel Rohian, responsabil de aparițiile pe scenă ale formației MAZEL TOV, pentru implicarea cu tot sufletul în concertele trupei.

Concertul de Muzică Evreiască Mazel Tov va avea loc Miercuri, 28 martie 2018, de la ora 18.00, pe scena Sălii de Spectacole ”Dumitru Fărcaș”. Intrarea este liberă.