Cluj

Concert Celelalte Cuvinte

Concert Celelalte Cuvinte

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Apartine de
Hard Club
Vizualizari
669

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 8 aprilie 201721:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert Celelalte Cuvinte

Trupa Celelalte Cuvinte revine la Cluj, unde va susține un concert de zile mari, în data de 8 aprilie, de la ora 21.00, în HARD CLUB.

Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive formații românești, care nu și-a schimbat componența și care nu a făcut niciun compromis în favoarea comercialului, încă de la înființare.

Cei de la Celelalte Cuvinte promit un concert aparte, în care se vor auzi și o serie de piese noi, de pe viitorul album.

Biletele costa 35 de lei și se pot cumpara in seara concertului, de la intrare. Se pot face si rezervari pentru bilete, telefonic sau pe pagina Hard Club Cluj (prin mesaj), rezervarile fiind valabile pana la ora 20:30 in seara concertului.

Componenţă:
Călin Pop – voce, chitară
Marcel Breazu – bas
Leontin Iovan – tobe
Tiberiu Pop –claviaturi, voce
Ovidiu Roşu – sunet

Discografie:
1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
1995 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
2008 – LP – Stem – CD, TVR Media
2014 - LP - Trup și Suflet, Live la Cinema Patria - CD/DVD, Bestmusic Records

De 35 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc, cu o identitate aparte. Sonorităţile muzicale Celelalte Cuvinte sunt identificate imediat de orice fan. Niciodată comercialul nu a fost un criteriu de creaţie sau interpretare în cazul de faţă.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta