Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Concert Alessandro Safina

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1662

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

După sute de concerte live de succes în întreaga lume, Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni, vine pe 14 decembrie, în premieră, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pentru a susține un concert înălțător, plin de magnetism și virtuozitate.

O seară minunată de decembrie care începe cu un concert de muzică pop-opera nu poate decât să îmbie la încântare, relaxare și sentimente de bună dispoziție, mai ales când artiștii prezenți pe scenă sunt împătimiți de muzică, adevărați profesioniști cu talent înnăscut.

Cu aproximativ o lună înainte de concert, tenorul Alessandro Safina dezvăluie una dintre surprizele de proporții pregătite spectatorilor clujeni! Onorat și deosebit de emoționat, artistul va concerta pe scena Sălii Polivalente din Cluj în acompaniamentul unui număr impresionant de muzicieni profesioniști. Peste 60 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Operei Naționale Române Cluj-Napoca îl vor însoți pe îndrăgitul tenor în periplul muzical grandios propus publicului din Ardeal.

Așadar, vocea charmantului Alessandro Safina, care a cucerit audiența din România cu interpretarea melodiei ”Luna”, coloana sonoră a telenovele de succes ”Clona”, va oferi la Cluj un concert emoționant inedit.
Arii celebre de operă, abordări muzicale inedite în stilul pop-opera precum și melodii veritabile, în ton cu atmosfera sărbătorilor de iarnă, reprezintă ingredientele unui spectacol total, a cărui textură fină va cuprinde fiecare colțișor de sală.

Cei care nu i-au cunoscut încă muzica, au șansa să o descopere cu prilejul concertului programat pe 14 decembrie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 19:30! Spectatorii interesați sunt invitați să profite de oferta lunii noiembrie. La fiecare bilet cumpărat, vor primi cadou cel de–al doilea bilet.

Filtre petrecere/concert

Ocazii speciale: Concerte

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/