Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Clinica Stomatologica ​Bote San

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Cluj Napoca, Strada Observatorului, nr. 11
Telefon
0364804677, 0732124385
Social links
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1897

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

Clinica Stomatologica Bote San Cluj Napoca

Oferim servicii stomatologice la standarde profesionale internationale atat pentru clientii din Cluj-Napoca cat si pentru cei din strainatate care, apreciaza munca si rezultatele echipei noastre. Serviciile de implantologie, protetica la microscop, endodontie la microscop, stomatologie generala, ortodontie, pedodontie, endodontie specializata si estetica dentara, sunt menite sa imbunatateasca zambetul adultilor si al copiilor.

Pentru a oferi solutii personalizate si de calitate si pentru a identifica multiple solutii la problemele dentare complexe pe care le intalnim la pacientii nostri, am ales sa lucram cu medici care au o vasta experienta profesionala folosind de asemenea si materiale respectiv echipamente de ultima generatie. Acestea impreuna cu pasiunea si atentia proiectata catre pacient duc povestea noastra mai departe ca si clinica de exceptie, din orasul Cluj-Napoca.

Orar cabinet stomatologic

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro