Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Clienții din Cluj descoperă beneficiile economice ale sobei pe peleți

Clienții din Cluj descoperă beneficiile economice ale sobei pe peleți

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
606

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Confortul termic superior, siguranța locuinței și a familiei, designul care să scoată în evidență sufletul căminului, dar și un raport cât mai bun din punct de vedere calitate-preț, sunt lucruri la care ar trebui să ne uităm atunci când vrem să alegem cea mai potrivită variantă pentru încălzirea căminului nostru.

Tocmai de aceea, am apelat la ajutorul și sfaturile avizate ale specialiștilor din domeniul soluțiilor de încălzire premium. Meșterii sibieni de la PEFOC dețin, nu doar produse și servicii potrivite universului termicelor de calitate premium, ci și experiența a peste două decenii de activitate în comercializarea și montajul profesional al tuturor tipurilor de soluții alternative de încălzire dintre care, vedeta este incontestabilul semineu pe lemne ieftin Pefoc.

Încălzirea pe bază de peleți a devenit tot mai populară în Transilvania, începând cu șeminee în Brașov, șeminee sau sobe în Cluj, în Sibiu și încet încet, în întreaga țară, fiind cel mai des întâlnită, atât la terase sau restaurante, cât și în locuințele private. În acest articol, specialiștii ne prezintă avantajele sobei pe peleți - o soluție de încălzire perfect echilibrată din punct de vedere al costurilor, randamentului și beneficiilor finale.

Aceste sisteme de încălzire au avantajul că folosesc un combustibil ușor de manipulat, care nu lasă murdărie și este economic. Unele modele au aprinderea automată a focului, astfel că poți porni șemineul chiar și când nu ești acasă, prin Wi-Fi. În plus, șemineele și sobele pe peleți mențin temperatura constantă și creează o ambianță de care te poți bucura pe toată durata zilei.

Peleții sunt considerați o sursă de energie verde, aceștia fiind obținuți prin presarea rumegușului din lemn și a deșeurilor lemnoase. Acest combustibil este ecologic și datorită faptului că nu se folosesc componente adezive în procesul de fabricare. Astfel, forma și integritatea peleților se datorează unei componente prezente în lemn în mod natural, numită lignină.

Chiar dacă lemnul este considerat combustibilul cu cea mai ridicată eficiență, puterea calorică a peleților este mai mare. Astfel, în timp ce lemnul are o putere calorică de 4.4 kW/kg, peleții se remarcă printr-o putere de 5.2 kW/kg. Totuși, pentru arderea eficientă și completă într-un astfel de focar semineu, este important ca peleții să fie depozitați în locuri uscate, feriți de apă sau umiditate.

Randamentul unei sobe pe peleți pornește de la minimum 84% și poate depăși 90%, valorile fiind diferite de la un model la altul. Acestea sunt echipate standard cu termostat de siguranță, un cronotermostat și un presostat de siguranță pentru o funcționare în condiții optime.

Pe lângă siguranță, acest tip de încălzire, fie că vorbim despre o sobă sau despre un șemineu pe peleți, deține marele avantaj de a fi prietenos cu mediul înconjurător. Cantitatea de emisii de dioxid de carbon este redusă, ceea ce înseamnă că acest sistem de încălzire folosește o sursă de energie verde și regenerativă. În plus, vă veți bucura de coșuri de fum mult mai curate, cu depuneri mai mici decât în cazul arderii clasice cu lemne.

Așadar, dacă îți dorești să aduci căldură în casa ta și să contribui la reducerea amprentei de carbon, sobele sau șemineele pe peleți reprezintă o alternativă pe care merită să o iei în calcul!

În plus, accesând site-ul pefoc.ro ai parte de un stoc inepuizabil cu peste 9000 de produse și accesorii termice, dar și de asistență de specialitate, transport gratuit și servicii de montaj profesional pentru o gamă completă de șeminee pe lemne, gaz sau peleți, modele premium de soba lemne rustică sau modernă, grătare sau coșuri de fum profesionale, alături de toate accesoriile necesare funcționării în condiții perfecte de siguranță și confort la superlativ!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro